Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 527 / 6 / 0
Testowałem 1 g z SS. W zasadzie nie miałem większych problemów z pamięcią czy koncentracją, ale zauwżyłęm że ostatnio odwracam się od ludzi i nie jestem chętny do rozmawiania. Po paru dawkach było odrobinę lepiej a teraz bomba ;-)
Z początku noopept dodawał mi sporo energii-jak po amf czy coś. Teraz już tak nie działa, ale uczucie niepokoju i niechęć do ludzi zniknęła.
Emocje również zostały wzmocnione-min zdenerwowanie co mnie wkurza dodatkowo.
Generalnie na duży plus. Polecam każdemu.

Czy ot normalne że noopept wali z daleka? No może nie z daleka ale zapach ma bardzo mocny.
  • 1450 / 18 / 0
blablab pisze:
Wybaczcie, że śmiecę (bo w ten deseń pytanie już zapewne padło), ale nie chce mi się przegrzebywać całego wątku, a przynajmniej nie w tym momencie.
Jaka dawka dzienna będzie adekwatna do, powiedzmy, 4g piracetamu? Rozbić to na 2 rzuty (rano więcej, popołudniem mniej), jak to zalecają robić w wypadku piracetamu właśnie, czy jakiś inny patent zalecacie?
Ja polecam 50mg. 20-20-10 co 8-9h, pod jęzor. Co do piracetamu bierz np. 1,6g-1,6g-0,8g. Ja zauważyłem, że branie na noc mniejszej dawki racetamu (noop czy pira) nie wpływa znacząco na efekty, ale za to czuć intensywniejsze wejście porannej dawki. No i dajemy trochę odpocząć glowie.

kuba85,

noopept daje ostro po nosie. Ja jak miałem sreberka po 120mg to napierdalało ładnie w szafce.

jakcha,

jakie dawki bierzesz? Też odwaracałem się od ludzi, ale to jak popadłem w noopeptomanie i napierdalałem po 120mg dziennie. Bierzesz coś jeszcze?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 190 / / 0
niceone pisze:
Noopept to tylko narzedzie, od Ciebie zalezy jak je wykorzystasz. Ja biore go od trzech czy tam czterech tygodni w dawce 30mg rano. Efekty jak na razie sa niesamowite, z tym ze duzo w tym czasie nad soba pracowalem i wiekszosc efektow tak naprawde pochodzi ode mnie. Jesli myslisz ze samo polkniecie tabletki zmieni twoje zycie to sie rozczarujesz.
Nie mam takiego założenia, chcę żeby mój mózg sam z siebie zaczął lepiej funkcjonować, i dlatego pytam czy lek jest w stanie to zmienić, pracowanie pracowanie, leczenie leczeniem - chodzi mi o właściwości lecznicze, trwałe zmiany - są takie ?
Uwaga! Użytkownik pride95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
Wielu ludzi mówi, że na granicy placebo. Ja osobiście odczułem przede wszystkim wzmocnione emocje i więcej ochoty do kontaktu z ludźmi. I czasami senność. Jednakże z takim nastawieniem jakie masz, to powiem Ci, że raczej Cię to nie wyleczy. Wątpię żeby cokolwiek dało radę, wyraźne zmiany w funkcjonowaniu mózgu pojawiają się głównie po spożyciu mocniejszych środków. Z tym, że po fecie czy jakimś pencie to energii dostaniesz tylko na czas peaku, nie ma chyba niczego co dałoby Ci ją permanentnie.
  • 1450 / 18 / 0
Mam wrażenie, że pierdoli się pojęcie efektu nootropowego oraz z tym jaki występuje po np. fecie czy etylofie. :)
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 27 / 1 / 0
ja dziś zwiekszyłem dawkę do 30mg i jestem zadowolony. Bo albo mój organizm szybko się adaptuje, albo mam słaby noopeptyd, bo po 15-20mg ostatnio przestawałem cokolwiek odczuwać.. Efekt utrzymuje się max kilka godzin. Dobrze jest brać pod język. ja biorę 2/3 dawki doustnie, a 1/3 niucham ;) Tylko musi byc dobrze rozdrobninony!
Uwaga! Użytkownik MrPresident nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
to juz sam moge sobie odpowiedziec, to nie była wina noopeptu jesli chodzi o stany lękowe u mnie, ale spalacza tłuszczu. bo gdy wzialem sam noop w dawce 20mg było ok, dopiero pozniejsze wzięcie spalacza dodało lęki. jako ze jeden i drugi srodek pobudza to podejrzewam zbyt mocne dzialanie na układ nerwowy i stąd takie jazdy bo po wiekszej dafce fety to samo miałem
  • 479 / 15 / 0
jakiego spalacza uzywales?
Król Jest Tylko Jeden
  • 1252 / 4 / 0
Jakie sprawdzone i bezpieczne źródła zakupu noopeptu polecacie?
Jacy producenci są pewnie - phoenix nutrition?
  • 285 / 12 / 0
phoenix na pewno, ale slyszalem dobre opinie o tym z ss, a na pewno taniej
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.