Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Ale donoście braindoping to fakt, bo ja sam czekam prawie 3 tyg. na towar. dobrze ze to tylko 150zł
  • 8 / / 0
Ludzie, idźcie po rozum do głowy - a raczej po noopept do sprzedawców z UK. Ceny są nieporównywalnie lepsze:

• Noopept 1g
  • cena UK: 17 zł
  • cena PL: 32 zł
  • Noopept 2g:
  • cena UK: 30 zł
  • cena PL: 61 zł
  • Noopept 5g:
  • cena UK: 60 zł
  • cena PL: 107 zł
  • Noopept 10g:
  • cena UK: 80-90 zł
  • cena PL: 179 zł

Diabli wiedzą czym jest polski noopept ze sklepu, znając polskie realia to mogą być sproszkowane ziemniaki z cebulą. :-D

Kolejny efekt jaki zaobserwowałem na sobie to większy tupet wywołany w efekcie zwiększenia pewności siebie biorąc noopept. Już nie zamulam się przy rozmowach, a mam chęć prowadzenia dialogu. Pokrótce: chęć życia pełnią życia powróciła. Jeszcze jedną rzeczą wartą odnotowania to sny - o kurwa, nie wiedziałem że będę pamiętał moje sny - a już na pewno nie z taką wielką dokładnością. Ostatnie noce to sen za snem, czuję że te sny są bardziej realistyczne niż dotychczas. Można pierdnąć we śnie i poczuć klocka w gaciach, a nad ranem sprawdzacie czy nie macie osranej dupy. %-D

Testowałem jeszcze jak noopept łączy się z alkoholem - na mnie ten efekt upojenia był spotęgowany. I poczucie (choć nie wiem czy sobie teraz tego nie wmawiam), że ciało upija się bardziej niż umysł. Wiem, że to brzmi dziwnie ale takie mam odczucia, może ktoś miał podobnie?

Ktoś jeszcze na forum pisał, że noopept zaburza łaknienie - wcinam sporą ilość żarcia i czuję się głodny wciąż. Prostokątne biedronkowe pizze (1kg) znikają w żołądku w mgnieniu oka. Dla mnie bomba, chętnie przytyję parę(naście) kilo. Jeżeli chodzi o myślenie - fakt, myśli się lepiej i lżej. Wcześniej pojedyńcze myśli błąkały się jakby za mgiełką - biorąc noopept ten efekt znika.

A, no i odnośnie jeszcze - poprawa komfortu snu. Budzę się już teraz codziennie o 7 rano i czuję się jak nowo narodzony.
  • 2 / / 0
Witam !
Jestem ciśnieniowcem, biore na to leki, ale od jakiegoś czasu biore aniracetam, z poczatku przez pierwsze 3-4 dni, miałem podwyższone ciśnienie i ze dwa razy poczułem kłucie w klatce piersiowej, po tym okresie 3-4 dni te efekty ustąpiły, zażywam już 2 miesiące aniracetam, ale czytam ostatnio o Noopept i mam takie Pyanie ??? Wiem że jest on dużo mocniejszy, ale czy podnosi ciśnienie tętnicze i w jakim stopniu? przypomnę że birę tabletki na nadcinienie.
  • 6 / / 0
astralnykutas pisze:
proxfade pisze:
Zażywacie przypadkiem noopept razem z choliną ?. Jeżeli tak to z jakiego głównie względu tzn. głównie chodzi mi o to czy ma to bardziej związek z synergicznym działaniem subst na siebie czy też chodzi głównie o niwelowanie efektu ubocznego w postaci bólu głowy ?. A i prawie bym zapomniał brain doping to sprawdzony vendor ?
Chodzi zarówno o synergię jak i niwelowanie skutków ubocznych.
Cholina w końcu jest prekursorem do acetylocholiny - głównego neuroprzekaźnika układu cholinergicznego, na którym działaniu noopept po części bazuje (dokładniej na układzie przywspółczulnym).

p.s.
zamawiał ktoś z perfect brain?

tak zamawialem, wszystko bylo ok, paczka po 2 dniach napewno skorzystam nie raz! pozdrawiam
  • 6 / / 0
Grentoo pisze:
Taka uwaga co to ogromnych dawek noopeptu (500mg huehue), jak zaczyna działać taka dawka, serce dziwnie pracuje. Czemu taka dawka? Eksperyment no i 10 gram noopeptu który z przyjacielem jednorazowo sobie zwyczajną łyżką od herbaty dawkowaliśmy. Taki duuży czub... Takie dawki moim zdaniem nic a nic nie dają, działanie identyczne jak 60mg? Troszkie nie rozumiem już jedzenia noopeptu w dawkach 50mg+. Sam jadłem 100mg przez 10 dni dziennie, działanie niespecjalnie mocniejsze. Za to muszę pochwalić noopept jako antydepresant. Odstawienie wenlafaksyny i zostanie przy samej mirtazapinie+noopept odbyło się bez problemu.
PS. Czy ktoś się orientuje, czemu duże dawki noopeptu wpływają na prace serca? Mocne bicie, troszke nie miarowe (to już chyba nie troszke, skoro da się to odczuć wyraźnie).
nie mam pojecia czemu serce mocniej bije, ja tez probowalem wiecej niz 50mg i nie odczulem wiekszych efektow a praca serca byla taka sama nie odczulem nic! widac ze nie ma wielkiej roznicy przy wiekszym dawkowaniu lecz tylko sa niepotrzebne wieksze koszta! znowu jestem na malej dawce i wszystko jest ok tak jak na duzej. pozdrawiam M
  • 104 / 1 / 0
Dzianie antydeprsyjne jest naprawde na wysokim poziome, i czuc juz od pierwszej dawki, nastepne dni/tygodnie to juz tylko lepiej poprawa koncentracji, samo ocena w gore idzie mocno, odmulony i ogarniety :) wady (wedlug mnie to zaleta) lekkie problemy z erekcja ale ja dla mnie okej bo juz nie stoi wiecznie z rana, co mnie juz denerwowalo, to samo po ktorym z kolei stosunku ja juz nie mogelem sie ruszac a kutas jeszcze stal jak glupi. Duza samoktorla :)
  • 1 / / 0
Jestem na cyklu kreatynowym. Czy branie noopeptu może jakoś kolidować?
  • 60 / / 0
Zauważyłem, że lekarze neurolodzy ew. psychiatrzy wypisują piracetem dosłownie na wszystko łącznie z działaniem zapobiegawczym/protekcyjnym jeżeli można nazwać tak sytuacje w, której ktoś sugeruję, iż na pewno nie zaszkodzi a może pomoże. Pomimo tego, że piracetam jest wydawany z przepisu lekarza, wydawać by się mogło że lekarze traktują go na tyle poważnie i skutecznie jak każde inne placebo. Osobiście nie słyszałem o sytuacji wystąpienia u osoby aplikującej efektów ubocznych na skutek długotrwałego przyjmowania piractamu. Jak uważacie na ile mechanizm działania obu tych preparatów (piracetam/noopept) jest do siebie zbliżony ?. Czy po mimo wyraźnego i dobroczynnego, jeśli tak można to określić wpływu noopept'u na osoby stosujące istnieję jakieś zagrożenie z ,którymi powinniśmy się liczyć ?. Pytam o samą substancję nie o ewentualne zagrożenia ze strony nie sprawdzonego producenta ?.
  • 6 / / 0
Opiaty i Noopept

czy mozna stosowac taki mix i ma to sens? czy beda takie same efkty czy moze nie? ma ktos takie doswiadczenie?

Pozdrawiam

Martin
  • 60 / / 0
Czy istnieję jaiś wiarygodny test, cos jakby na wzór testu marquis'a który by potwierdzał że noopept to noopept ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.