Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 144 / 1 / 0
U mnie to zmulenie wciąż trwa. Albo połączenie Wellbu z Noopeptem źle wypada, albo noopept źle na mnie działa, albo to czysty zbieg okoliczności i przyczyna tkwi gdzie indziej. Na pewno niedługo się wyjaśni...
  • 992 / 25 / 0
C9H13N pisze:
Alkohol- mogę wypić więcej, stymulacja powoduje, że będąc ostro wstawionym idę prosto. Kac mniejszy. Nie wiem co wy macie z tym nasiolnym działaniem.
Zwróć uwagę na to, że ty masz tolerkę na alkohol. Ja pije 1-2 w miesiącu i mogę stwierdzić bez żadnej tolerancji jakie noopept ma interakcje z alkoholem.
  • 419 / 2 / 0
noopept potężnie podbija dzialanie zielska, ale trzeba zauważyć, że zielsko dziala o wiele bardziej schizofrenicznie. Na + że nie ma akcji "kurwa, gdzie ja polożylem komórkę/kubek/swoją starą". Ale ludzie.. Po huj brać noopept skoro jest zamiar jarania zielska?
Noopept
Mózg zregenerować, wrzucić wyższe obroty- ok!
Ćpać z nim- ni ok :< Bo dzialanie noopeptu idzie w huj i dodatkowo siada na mózg.
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 17 / / 0
robicie jakieś przerwy panowie? pytam ponieważ śledząc temat natykam się cały czas na posty tych samych użytkowników.
niedługo kończy mi się oryginalny noopept i zamawiam z innego źródła. zobaczymy jak na tym wyjdę. na pewno będzie taniej, hehe.
ponawiam pytanie dotyczące dość uciążliwej przyśpieszonej pracy serca, ma ktoś podobne objawy? czy kreatyna może wpływać na noopepta/cholinę?
Uwaga! Użytkownik leff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 18 / 0
^ co do zioła fakt. Lepiej nie palić jak bierzemy. Zioło osłabia klarowność myśli, koncentrację etc którą spowodował Noopept. Nawet dzień po można odczuć osłabione działanie. No chyba, że ktoś ma na serio ochotę to polecam raz na miesiąc. Ja miałem akcje, że spliłem lufkę, poszedłem się odlać i zapomniałem gdzie ją położyłem.

Wildzen,

a kto powiedział, że ja mam tolerkę? Też piję rzadko. Z tym, źe biorąc Noop'a piłem wódkę- może stąd mocna stymulacja.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 479 / 15 / 0
Bonhart2000 pisze:
No ja bardzo przepłaciłem niestety za ten noopept, bo byłem narwany i nie poszukałem tańszej opcji - jakiś z "Phaenix nutrition" niby kupiłem. Następnym razem na pewno ebay.
ja tez kupilem z Phnx Nutr z ebaya i nie uwazam, ze jakos szczegolnie przeplacilem. a jakosc potwierdzona u tego sprzedawcy na longecity podobnie jak u v-cc.
Król Jest Tylko Jeden
  • 1141 / 9 / 0
Coś czuję będzie ciekawie i lekko po bandzie na tym środku, z prowizorycznych obliczeń wychodzi mi jednak jakieś ponad 50mg dzień %-D
9 dzień brania :old:

+ koncentracja jest
+ opanowanie
+ zmniejszenie zachamowań
+ większe zdecydowanie
+ ułatwienie kontaktów między ludzkich
+ jak mnie fajnie złapie to mam ciary od dołu do góry przy słuchaniu muzy %-D

- czasem jakiś nieogar lekki
- różne tiki nerwowe czasem
- mniej jem i jakieś tam osłabienie fizyczne
- momenty pieprzenia głupot i nie wydają się głupie bardzo

Za jakiś czas wszyscy pomyślą, że ćpam coś hehe ;-)

Zresztą i tak zaraz będzie, że sobie ładne placebo zapodałem :emo:
  • 1450 / 18 / 0
Ja Ci wierzę. Ogólnie przymierzam się do ostrego cyklu, 4-5 miesięcy. Teraz wszystko spierdoliłem :/

• 1450 / 18 / 0
Ciekawą sprawą jest to, że nie mam żadnej wazokonstykcji po EPH jak biorę Noopept. Piracetam polepsza przepływ krwi, zmniejsza lepkość, więc Noopept- silniejszy kuzym- powinien ten efekt również nasilać.

@Wildzen- jak było u Ciebie po psycho/b-k?

• 144 / 1 / 0
Panowie, zauważyłem u siebie pierwszy wyraźny objaw po tym specyfiku - na sto procent jest to efekt noopeptu:
zaobserwowałem wpływ na fazy snu - śpię jakby płycej (więcej fazy REM, więcej snów), ale zarazem wstaję bardziej rześki.

Wydaje mi się też, że stopniowo poprawia się wreszcie "czujność" za dnia.
Zdecydowanie u mnie noopept musiał się rozkręcić, działania "doraźnego" u mnie praktycznie nie wykazuje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.