Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
mihas1 pisze:
Dzisiaj odebrałem zamówiony wcześniej noopept w postaci [cut] o smaku mentolowym, z tego co producent deklaruje jest to rozpuszczone 1o mg/ 0.5 ml czyli jedna krople , dokładnie tyle zaaplikowałem pod język jak na_razie działanie moim zdaniem zamulająco -otępiające. jak patrze w telewizor to rozmazuje mi się obraz i tekst. opisze więcej w trakcie dłuższego stosowania..
Ja tam żadnego otępienia czy zmulenia po tym nie miałem, wręcz przeciwnie - na krótką mete żadnych efektów nie czułem, na dłuższą byłem mniej ospały i zmysły się lekko wyostrzyły. Bólów głowy nigdy nie miałem, noopept biore od 2ch lat, a choliny nie tykałem, może dlatego że kupiłem od żydków z USA :-D
  • 4 / / 0
Pytanie do tych, ktorzy probowali juz roznych nootropow. Ktory z nich wszystkich polecicie szczegolnie na poprawe pamieci? Od zawsze mialem slaba pamiec, do tego pozniejsze wieloletnie pale mj oslabily ja juz strasznie. Na ten moment zaczalem brac nootropil, ale chcialbym cos do tego dolozyc.
  • 422 / 3 / 0
Lepiej brać podjęzykowo czy można od razu łykać?
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 24 / 0
Najlepiej walić w nos.
  • 422 / 3 / 0
Dlaczego? Jakie różnice?
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 24 / 0
Masz juz stuff? Jak nie to poczekaj aż przyjdzie, weź najpierw podjęzykowo a następna dawkę sniffem. Zobaczysz różnice samemu.
  • 422 / 3 / 0
Widziałem, jestem ciekaw opini innych. Było 'uderzenie', niemal momentalne wyostrzenie wzroku, podbicie barw, ale przy tym jakieś nieogarnięcie bardziej niż klarowność, poza tym jak szybko weszło tak i szybko zeszło. Za to spod języka efekty rozkręcają się mizernie, powoli w przeciągu godzin, do tego dochodzi drażniak, ale za to utrzymują się na przyzwoitym poziomie, nie ma nieogaru, a drażniak owocuje pewnością siebie, chęcią działania i rozmowy. Wolę suplementować to niż ćpać. Oczywiście jeszcze spróbuje sniffa po jakimś czasie stosowania, może po oswojeniu się organizmu okaże się skutkować czym innym.
  • 382 / 24 / 0
Po prostu na sniff powinieneś stosować niższa dawkę. cpania nie definiuje sposób podania.
  • 422 / 3 / 0
Jak to w końcu jest z łączeniem noopeptu z alkoholem? Jedni piszą o zmniejszeniu tolerki, drudzy przeciwnie. To prawda że pojedyńcze wypicie przekreśla kuracje?

W moim odczuciu bania jest klarowniejsza, browar nie działa z pełną mocą.
  • 422 / 3 / 0
.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?