Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 243 / 7 / 0
Przekraczał ktoś zalecane dawki przez dłuższy okres czasu? Jakieś negatywne efekty po odstawieniu następowały?

Mam na myśli dawki np. 3x dziennie po 30mg zamiast 3x10 .
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 48 / 1 / 0
ja 100-150mg dzinnie. żadnych efektów po odstawieniu działanie po pol roku spożywania czułem jeszcze przez ponad miesiąc mimo braku pryzjmowania
  • 21 / 2 / 0
Co do niedoczynnosci tarczycy to biorę euthyrox i tsh przy noopie wyszło ok.
  • 954 / 51 / 0
1. Kiedy można spodziewać się pierwszych efektów noopeptu? Biorę od tygodnia około 50-60mg dziennie i czuję bardzo subtelne działanie, ale spodziewałem się czegoś mocniejszego, jeszcze coś się może zmienić?

2. Jak długo po odstawieniu noopept i cholina są jeszcze w organizmie? Cykl na noopepcie łączę z ogólnym detoksem na cokolwiek, bo nie chcę zepsuć jego działania, po za tym słyszałem, że interakcje z benzo, MDMA czy nawet alko bywają niebezpieczne (noopept wzmacnia ich działanie). Ile po zakończeniu stosowania go mogę wrócić do używek bez zauważalnego wpływu jego na tolerancję?
  • 834 / 17 / 0
@up okres poltrwania noopeptu u gryzoni to 16minut,
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 210 / 17 / 0
16 minut to okres półtrwania proleku, jakim jest noopept przed przejściem do aktywnej formy w postaci dipeptydu o nazwie cycloprolylglycine, więc rzeczywisty czas działania jest dłuższy, ale nie nasila działania używek aż tak, żeby czekać aż zostanie wydalony... Jeśli chcesz to dla swojego spokoju możesz przeczekać dzień, czy dwa. ;)
  • 954 / 51 / 0
Jeszcze jedna sprawa, noopept szamam żeby pomóc sobie w przygotowaniach do matury. Jak skończę go brać po nich, na początku maja i zrobię sobie 2 tygodnie luzu, to na samą ustną pod koniec maja, zakładając, że zacznę z powrotem brać kilka dni przed, mogę liczyć, że efekty powrócą, czy raczej ta przerwa jest niewskazana i noopept potrzebowałby znowu więcej czasu, żeby się "rozkręcić"?
  • 548 / 54 / 0
Zamawialem obecnie z amerykanskiego zrodla, na mnie nie dziala stamtad, zamowilem tez z wszystko chemicznie i tez stamtad nie dziala, pol roku temu mialem z neuro i stamtad dzialal zdecydowanie, ktos moze bral ostatnio stad jak jes t obecnie, a moze macie jakies zagraniczne pewne zrodlo, nie ma zadnych stron rosyjskch stron z ktorych mozna zamowic oryginal, jak cos to priv bede wdzieczny, niby pewne zrodlo to z usa ale u mnie zero efektu?
  • 14 / / 0
W końcu poczułem działanie !
Wcześniej efekty mizerne ponieważ byłem w ciągu alko.
Teraz jestem na odwyku i mózg mi odżył a w połączeniu z 20 mg 3x dziennie
to istna bajka.

Ciekaw jestem tylko czy ta bajka się skończy np. jak zajaram.
  • 401 / 20 / 0
mi zostały 3g z pudro miasta, więc wypadałoby skończyć ten specyfik, dawkuje 3x20g. Czy ktoś zauważył wzrost wagi po tym? Używa ktoś donosowo noopeptu (sniff lub w sprayu) ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".