Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 708 / 24 / 0
benny10 pisze:
Nie wiecie może gdzie kupić takie łyżeczki do odmierzania jak są w noopepcie? 10mg, 5mg itd... ? Albo chociaż gdzie kupie noopept razem z tymi łyżeczkami. Z góry dziękuje za odp.

W 99% dają ci do nooeptu ,zreszta sklepy mają dział akcesoria.
  • 401 / 20 / 0
Dokładnie. Czy to w polskim czy amerykańskim zawsze do noopepta dają łyżeczkę.
Zrobiłem noopept w sprayu do nosa. Rozpuściłem go w glicerynie jednakże nie polecam tego sposobu. Bardzo nieprzyjemna i drażniąca śluzówkę nosa aplikacja.

Idę na stację i kupię wodę demineralizowaną i sprawdzimy jak to działa.
Podjęzykowo dotychczas przyjmuję 2 razy dziennie jedną czerwoną łyżeczkę (bodajże ok. 10mg). Jedyne co zauważyłem to jak wezmę przed snem to pamiętam je po przebudzeniu oraz to że waga idzie do góry co jest dla mnie efektem niepożądanym.
  • 3 / / 0
Witam. Czy noopept jest wskazany i przyniesie pozytywne skutki osobie, która przygotowuje się do matury? Przede wszystkim chodzi o matmę, słyszałem, że noopept może czasem nawet zaszkodzić jeżeli chodzi o matematyczne myślenie. W opisie noopeptu na forum jest napisane, że stosowanie może powodować depresje, a ja czasami miewam stany depresyjne. Jestem również osobą teoretycznie bardziej narażoną na schizofrenie (genetyka). Jak to się ma w praktyce?
  • 31 / / 0
Brał ktoś noopept przy niedoczynności tarczycy?

2016 lut 19, 10:46 / scalono - surv

Ja nie zauważyłem pogorszenia zdolności matematycznych ale z tego co da się wyczytać jest to stosunkowo częste niestety
  • 906 / 36 / 0
Też nie zauwazylem.

Troszkę już potestowalem nopept i tak:

- działanie doraźne niespecjalne, ale zauważyłem całkiem wyraźne poprawienie pamięci dlugotrwalej

- dawka po przebudzeniu działa wyjątkowo orzezwiajaco i antydepresyjnie, kojarzy mi się to z gblem oczywiscie bez eufori

- zlikwidowana niemal calkowicie zamuła w ciągu dnia i nie mam już takiego lekkiego otepienia umysłowego. choć co ciekawe czasem po godzinie np od zwyklej dawki dopada mnie ogromna senność. Nie mam żadnych problemow ze snem.

- ogolne antydepresyjne dzialanie, nie zauwazylem żadnego strumienia emocji, ani.nadmiernej agresji.

Ogólnie czym dalej w las tym bardziej czuje pozytywne efekty. warto dac temu trochę czasu.
297 dni czystości (05.01)
  • 1934 / 107 / 0
Zalek33 pisze:
Co ty pieprzysz, opiaty to dla opiowrakow spod postu. Stimy jesli bierzesz typu bieda ketony euforyczne i duzych dawkach to ten noopept ci gowno da...
Mozesz brac stymulanty ale NDRI typu metylofenidat/izopropylofenidat w malych dawkach
zazwyczaj standard przy noopie to kofeina wiec to tez mozna laczyc tak jak i inne NRI - DMBA HCL , DMAA HCL , AMP Citrate
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 31 / / 0
Próbował ktoś ten noopept neurofluid? Jak wypada w porównaniu z normalnym proszkiem?
  • 328 / 24 / 0
Tak, @believe próbował ten Noopept Neurofluid. Tu masz cytat tego co napisał:
Tak, bardziej taki dozownik z gumową końcówką do naciskania, kiedyś myślałem że też spray to jest jak gdzieś widziałem na zagranicznych stronach noopepta. Będzie trzeba się wczuć w dokładne wlewanie taką końcówką w nos.
Zapaszek ładny, + dziś miętowa guma to miałem całą twarz schłodzoną
Za dużo wleciało mi dziś, obraz strasznie jasny momentami, a w jaśniejszych miejscach - uczucie jakbym był w szpitalu, czuje zmęczenie teraz po takim dniu...
Generalnie jest spoko, taka forma bardziej mi odpowiada niż proch, poza tym też kropelkę można ładować pod język ( w sumie o to chodzi w tej postaci ).
btw. tak, buteleczka szklana.
Moim zdaniem fajna sprawa, ale można zrobić sobie też własny spray do nosa (opisywany parę stron wcześniej) tylko podawanie boli o wiele bardziej niż zwykły sniff, dlatego z tego zrezygnowałem. No i jak komuś pieniądze nei straszne, to tam o 10zł może zapłacić więcej i mieć ten gotowy, mentholowy Noopept. I zwykły 1g w prochu, i ten w sprayu starcza na odpowiednio długi czas codziennego używania.
  • 1 / / 0
Od 26 lutego biorę Noopept. Rano po śniadaniu 20mg i około 15 godziny 10mg. Noopept łącze z glukozą. Mam pewne wątpliwości co do działanie noopeptu. Mianowicie jak na razie nie odczułem polepszenia możliwości mózgu a w dodatku czuje się lekko zamulony. Możecie coś mi poradzić.
Uwaga! Użytkownik Koperek116 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
o co chodzi z tą dietą ? trzeba jakąś dietę robić ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.