Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 56 / 1 / 0
Może się ktoś odnieść jak ma się oryginalny noopet do tego z ebaya ? Takie samo działanie czy warto dopłacić do ori ?
  • 1252 / 4 / 0
Ja kupowalem jakis drozszy w srebrnej samarce, potwornie jebiacy i efekty sa bardzo zblizone do oryginału.
Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że mogą być identyczne.

Na razie nie polecałbym przepłacać aczkolwiek efekt doraźny to jedno, niektórzy opisują prawdziwe pozytywne skutki dopiero po wielomiesięcznej kuracji.

Większe dawki działają już niemalże nieco speedująco-humor-poprawiająco ale widać też pierwsze efekty uboczne w układzie kardiologicznym i gastrycznym.
Nie jest to nic niepokojącego ale nie zalecałbym przekraczania dawki 50mg przy stosowaniu codziennym przez dłuższym niż 10 dni.
  • 56 / 1 / 0
Głównym powodem dla którego chce wziąć noopet to połatanie dziur po zielsku, paliłem ładnych pare lat i to już nie miało sensu, nic mi się nie chciało itd. Teraz się dużo lepiej czuje jak nie palę, to jednak używkami nie dla mnie ;), zamawiam dzisiaj noopet z ebaya, będę dawkował 30mg dziennie do poprawy stanu, pozwolę sobie coś skrobnac na temat działania jak tylko zobaczę poprawę, pozdrawiam
  • 992 / 17 / 0
Kamilstraszak, ja kupiłem noopept by łatać dziury po ciągu maczankowym. I powiem, jest poprawa, pamięć wraca dosyć szybko. Tydzień brania noopeptu i uczucie +10 IQ. Potem działanie przestaje być tak wyraźne. Chociaż wczoraj się zdziwiłem, bo koordynacja ruchowa stała się lepsza.
  • 1252 / 4 / 0
Dokładnie. Miałem problemy z zapinaniem guzików, trafianiem dłońmi do kieszeni etc. i na tej płaszczyźnie również widzę poprawę.
  • 117 / 1 / 0
co sądzicie o noopepcie z polskich sklepów? (tych wymienianych wcześniej) Można im ufać czy lepiej szukać za granicą?
Docelowo chce kupić noopept (dawkowanie 3x 20mg) i cdp choline (3x500mg), do tego b6 (3x 100mg) i sulbitamine (3x 200mg).

Proszę o opinie nt. sklepów.
Uwaga! Użytkownik Pizarro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
astralnykutas pisze:
leff pisze:
astralnykutas pisze:
Nic dziwnego, całkiem sporo jesz. Też brałem duże dawki i występował efekt rush'u. Mi też przy większych dawkach jednorazowych bije mocno serce i odczuwam nieco dopamino-podobną stymulację.
Teraz biorę 30-40mg dziennie i wydaje mi się, że faktycznie najlepiej podzielić na 3 porcje bo czas działania określiłbym na 4h z hakiem.
Ograniczyłem dawkowanie do 30 mg i jest nieco lepiej z tym biciem serca, jednak nadal lekko podniesione tempo. Myślałem, żeby na miesiąc przystopować, tyle, że teraz właśnie noopept bardzo by mi się przydał (wypracowanie, prezentacja i pól godzinne ustne do szkoły), więc mam dylemacik, eh.
co do łaknienia to też się wypowiem; ja nie mam z tym żadnego problemu, jak miałem apetyt tak nadal mam.
no i polecam bardzo, zakochanym w mj. efektownie pomaga się odmulić i odzyskać pamięć. chociaż rzucić na pewno nie pomaga, hehe (sam nadal raz/dwa w miechu przypale fifke, ale zważając na to, że innych używek nie tykam, jest to raczej dość pozytywny wynik)
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2013 przez leff, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik leff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1252 / 4 / 0
Pizarro pisze:
co sądzicie o noopepcie z polskich sklepów? (tych wymienianych wcześniej) Można im ufać czy lepiej szukać za granicą?
Docelowo chce kupić noopept (dawkowanie 3x 20mg) i cdp choline (3x500mg), do tego b6 (3x 100mg) i sulbitamine (3x 200mg).

Proszę o opinie nt. sklepów.
Nie bierz b6 w takiej dawce. Od tej witaminy można się uzależnić na całe życie (fizyczne).
Jeśli koniecznie chcesz ją stosować to 2x 50mg i z zestawem reszty wit z grupy b (niacyna działa na układ cholinergiczny)

Wydaje mi się, że można kupować w polskich sklepach ale z pewnością przepłacisz.

Detoks od trawy i haszu + noopept od 10 dni w dawce 40mg dziennie (oryginalny) i efekty są cudne.
Like with Aniracetam, Noopept seems stimulate Dopamine receptor sites (D2 and D3) as well as the ACh nicotinic receptor sites. Noopept also seems to stimulate certain Serotonin receptors and this may also lead to mood boosting qualities.
Działanie poprawiające humor odczuwam najbardziej.
Czuję też, że mój umysł jest bardziej 'płynny".
  • 104 / 1 / 0
astralny gdzie widzales ten oryginal na allegro, jakos nie moge znależć
  • 2876 / 99 / 0
Zapewne moderacja allegro szybko go zdejmuje. Oni chyba boją się wszystkiego co nawet tylko wygląda jak leki.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".