Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 642 / 18 / 7
Nie, niewielka ilość ma nawet działanie nootropowe. :-D Tylko musisz dobrać taką dawkę, aby nie wykrzywiło percepcji.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 382 / 24 / 0
Ile gram noopeptu kupić na pierwszą kurację?

Wiecie może, jak wygląda sytuacja z zamawianiem do InPosta?
  • 417 / 18 / 0
Na ile Wam starcza 5g noopa? Ja zacząłem 10 marca i za 2 tygodnie wszystko mi się skończy :/ Ogólnie, to przez pierwszy tydzień aplikacji dojapnie coś tam czułem, takie może pobudzenie na granicy placebo, teraz nie czuję absolutnie nic. Pierwsze 2 tygodnie to był też mega wkurw, wystarczyła błahostka, teraz już tego nie ma, albo może jest, ale dorzucam jeszcze EPH, więc to też może być powód lekkiej nerwowości. Nie jestem w stanie obiektywnie ocenić, czy to działa. Przekonam się niedługo jak zakończę terapię, czy będzie "powrót do szarej rzeczywistości". Intelektualnie też nie zauważyłem nic specjalnego. Wpływ na zapamiętywanie żaden. Jedynie to działanie jak lekkie ssri-tu widać, że w kontaktach towarzyskich jest lepiej.
Ciągnąc leczenie jeszcze te 2 tygodnie, czy zrobić sobie tydzień przerwy, aby zbić tolerancję, która podobno rośnie bardzo powoli?
Bo człowiek widzi to, co wie.
Mies van der Rohe
  • 1262 / 17 / 0
Pół ale ty wiesz, że dziennie się je 90 mg noopeptu a nie po 500 mg, a efekty zaczynają się dopiero po 2 tyg. regularnego stosowania i dobrej diety?

AlienZombie 3-4 gramy jak się skończą to miesiąc przerwy + dysocjanty i powtórka.

Neuroenek nie do końca ja czułem i widziałem, coś jakbym obserwował jak bardzo mi się poprawiło pomysłowość, doszukiwanie się różnych metod i ewentualności xD, wyobraźnia x 5 i generalnie wygrywanie dyskusji z każdym/wkurwianie się na grupkę ludzi, że tak wolno myślą gdy ja im na tacy już podałem cały plan który jest idealny XD
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 18 / 7
@Pół nie spodziewaj się jakiegoś wystrzału czy coś. Działa. Ale to działanie jest tak jakby nie zauważalne. Jak chcesz sprawdzić jak na Ciebie działa to rób jakieś testy IQ. Zrób teraz, potem bierz i zrób następny i zobacz czy jest lepiej. To tyczy się większości nootropów. Nie działają doraźnie tylko wraz z upływem czasu polepszają nasze funkcję kognitywne.
  • 1322 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorrenzo »
Jak w końcu z tym vapo?
  • 642 / 18 / 7
@Delikwent10.
Nie próbowałeś, ale skoro już tak te kannacze wapujesz z foli, to co Ci szkodzi zwapować noopept? %-D
  • 417 / 18 / 0
Więc na ile dni starcza Wam 5g noopa? U mnie to ok. 60 dni.
Na początku suplementowałem 3x4 miarki noopa(czyli około 20-30mg noopa w pojedynczej porcji)+3x0,5g choliny(dwuwinian tylko), ale po 3 tygodniach zauważyłem, że proch "za szybko ucieka", więc aktualnie jest 4:2:2 miarki + do 1. dawki 0,5g choliny.
Po tych kwiecistych opisach spodziewałem się znacznie więcej w kwestii poprawy funkcji kognitywnych, no ale Wy wszystko lubicie zanadto ubarwiać(tak samo było z alfą vapo; miało być zajekurwabiście, a to tylko brutalne wypierdolenie(ale zajebiste %-D )).
@NLZ nie wpieprzam po połówce noopepta dziennie, bo już dawno by mi się skończył :nuts: Chciałem się dopytać jakie ilości Wam schodzą np. miesięcznie, ale jak na razie to nikt nie raczył się pofatygować odpisać ;] Teoretycznie to te 2,7g na na 30 dni powinno schodzić, przy maksymalnym zalecanym dawkowaniu.

@Delikwent byli tacy co z e-szluga aplikowali i miało działać, więc chyba dużej różnicy być nie powinno miedzy folią, a e-cigiem :cheesy:
Bo człowiek widzi to, co wie.
Mies van der Rohe
  • 382 / 24 / 0
Jak wpływa alkohol na działanie noopeptu? Ile czasu po osatnim piciu musze poczekać, żeby kuracja była skuteczna? Jak nalepiej aplikować noopept?

Co z paleniem papierosów?

kofeina wzmacnia czy osłabia działanie ? Zazwyczaj zauważam u siebie, że po dłuższym używaniu kofeiny czuje się raczej gorzej niż lepiej. Tzn. bez kolejnej filiżanki rano w ogóle nie istnieje, pamięć i myślenie też gorsze. Chociaż filiżanka świeżo zaparzonej zielonej herbaty akurat nie szkodzi :).

Mogę normalnie stosować kurację bez choliny czy jest ona niezbędna ? Jaki ma wpływ na działanie noopeptu?
Ostatnio zmieniony 02 maja 2015 przez AlienZombie, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 17 / / 0
@AlienZombie
dobre pytanie, bo na to niestety nie mogłem znaleźć odpowiedzi, a przyda mi się to do mojej kuracji :D

Opiszę trochę moją "przygodę", może się komuś przyda. Rozwlekła się nieopisanie, więc troche ją podzielę dla Waszej wygody :heart:

Ogólnie to ten cud rosyjskiej myśli farmakologicznej zamierzałem brać od 9 maja. Zbliżają mi sie dość ważne egzaminy i chciałem się wspomóc, ale zwyczajnie nie mogłem odpuścić sobie kilku dobrych imprez no i majówki %-D stąd ta data, bo po 9 wszystkie lepsze melanże byłyby zaliczone i z czystym sercem (i na "czysto") mógłbym zajadać się tym prochem. Okazało się jednak inaczej i zacząłem się z nim zapoznawać jak tylko dostałem paczkę

Skąd noopept, opis specyfiku (zapach, smak, kolor)
Spoiler:
Pierwsza dawka
Spoiler:
Impreza po noopepcie
Spoiler:
Tydzień z noopeptem
Spoiler:
Trochę o "diecie"
Spoiler:
Co teraz zamierzam zrobić (powrót do wcześniejszego planu)
Spoiler:
Podsumowanie krótkie, czyli plusy i minusy
Spoiler:
To by było na tyle, więcej info za ok. 2-3 tygodnie.
Ale walnąłem elaborat. I to w... chwilkę jak patrzę na zegarek :nuts:
Uwaga! Użytkownik DoktorMelon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.