Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 382 / 24 / 0
Jakie są skutki pzredawkowania noopeptu czy innych nootropów ?
  • 229 / / 0
daniok2 pisze:
Napisze jedynie, że piracetam przy innych nootropach to zabawka dla dzieci. Noopept przy sunifiramie i niektórych specjalnych racetamach to też zabawka :) ale noopept ma takie najbardziej stabilne i przewidywalne działanie
Które racetamy są jeszcze lepsze ?
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Greon »
Myślałem że te przerwy to z powodu jakiejś toksycznosci. Ma ktoś pojęcie ile trzeba zbijac ta tolere po pół roku suplementacji?
  • 91 / 1 / 0
Jaki dostawaliście noop? Był w grudkach, kryształkach, czy cały zwykły proch? Był śnieżno-biały, czy miał taką poświatę szarości, albo żółci? Bo wydaje mi się, że trafiłem na wyjebkę. ;/
  • 417 / 18 / 0
@jonasz
Biały proch. Może nie śnieżno-biały, ale na pewno nie jest "żółtawy" :) Ma tendencje do "sklejania się" w grudki, tzn nie jest sypki.
Skąd masz sort? Pewnie polski witalsklep. albo feniks?
Bo człowiek widzi to, co wie.
Mies van der Rohe
  • 561 / 39 / 0
Fraazy pisze:
@Neuronek ,

Zdaje się że masz w tym doświadczenie, co byś mi o tym powiedział? :-/
No kurwa, było pisane że pod język ...
  • 698 / 171 / 0
jonasz16 pisze:
Jaki dostawaliście noop?
Ja mam sort ze sklepu etnobotanicznego, jest całkowicie biały (położony na białej kartce papieru do drukarki nie odbiega od niej odcieniem), częściowo zbrylony w formie malutkich około 1 mm grudek, w umiarkowanym stopniu przykleja się do woreczka (nie tak bardzo jak np. 2c-d).
  • 1262 / 17 / 0
AlienZombie pisze:
Jakie są skutki pzredawkowania noopeptu czy innych nootropów ?
Cholerna senność, zmęczenie i generalnie jest chujowo, 4opak redbulla na to nie pomaga efekt odwrotny do zamierzonego, przy czym ja nie raz przedawkowałem te niby dawki terapeutyczne i dopiero przy naprawdę skrajnym sypnięciu z worka pod język pojawiały się aż tak silne efekty uboczne. A I ŁEB BOLI KUREWSKO
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 11 / 0
Znowu od kilku tygodni biorę noopept i dla mnie najbardziej niesamowitą właściwością jego działania jest wzmożenie - poprawienie introspekcji. Częściej dostrzegam wcześniej niezauważone mechanizmy w swojej psychice i nie są one jedynie pożywką dla mojej ciekawości, spostrzeżenia te, mają swoje realne skutki w moim zachowaniu i odbiorze siebie. Wartościowa substancja.
  • 1262 / 17 / 0
Chyba nie o tym mówisz, ale ja na noopepcie jak spojrzałem na jakieś urządzenie to z miejsca mój mózg wyobrażał sobie jak by jego przekrój lub rendegen i jak pracuje.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.