Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 462 / 7 / 0
Userzy, wypowiedzcie się proszę w wątku ,,Sprzedawcy" gdzie-kupic-xxx-t37103-5660.html#p1723445 o vendorach z noopem, bo brak mi wiedzy. Potrzebuję 100g na terenie Folski. Dzięki.
  • 618 / 110 / 0
jasny gwint, nie sądziłem, że ktoś tak jaskrawą ironię weźmie na poważnie
  • 16 / 1 / 0
Czy wystepuje typowe zejście po kawie czy yerbie przy łączeniu z noopem?
  • 135 / 8 / 0
z serii co jest grane- bralem noopept przez tydzien 2x dziennie 30mg. zawsze po zarzuceniu dopadal mnie taki "bezsens", brak motywacji i wręcz smutek/deprecha/lęk. na poczatku myslalem, ze to tylko reakcja, ktora bedzie przez kilka pierwszych razy. niestety przez 7 dni codziennie to samo i wkoncu postanowilem przestac. noopept mialem jakis z dodatkami- z allegro.
co robic? kontynuowac czy przestac?
  • 708 / 24 / 0
Co to były za dodatki?
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Greon »
Spróbuj zmniejszać dawki aż do ustąpienia uboków.
  • 3206 / 175 / 0
60mg na dzień to sporo. Ja próbowałem ostatnio 20mg + 2x10mg, ale nie da się tak tego brać, bo pamięć krótkotrwała kuleje (szczególnie po 20mg w pojedynczej dawce) - obecnie jestem na 3x10mg i jest w porządku, ale może jeszcze zmniejszę, jeśli zauważę, że przeszkadza mi ten efekt uboczny.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 8 / 0
Pawel_31 pisze:
Co to były za dodatki?
Choline Bitartrate............................350mg

N-acetyl L-Tyrosine....................... ..150mg

Alpha GPC.......................................100mg

Noopept..........................................30mg

Vitamin E TPGS................................10mg
  • 3206 / 175 / 0
To mogła być właśnie cholina, nie wszyscy mają "niedobór", nie zawsze suplementacja choliny jest potrzebna.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 8 / 0
ale lipka, a czy przyjmowanie jej w przypadku braku jej 'niedoboru' moze byc szkodliwe? bo nie wiem czy kupowac czysty noopept czy zrec dalej te kapsulki?
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.