Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Syn Bozy pisze:
Masz śmierdzący czy taki w zasadzie bezwonny ?
Nie żałuj tej kopiastej, mierzyłem na wadze, to kopiasta to średnio 18mg

Mój doszedł w sumie bezwonny.
Niestety widać, źle przechowywany bo także zlepiony w grudki.

Ja biorę w sumie od 26.02 i mam mieszane odczucia.
Nie czuję kompletnie nic,u mnie to chyba działa bardziej jak placebo.
Dawkowanie 2x15/20mg dziennie,w weekendy przerwa.

[cut] - n-c
Uwaga! Użytkownik Yucao nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / / 0
Byłbym wdzięczny za namiar(pw ofkoz) na jakiegoś zaufanego vendora. Ostatnio namnożyło się tego na necie, niektórzy mają śmiesznie małe ceny(30 zeta/g). Wiąże wielkie nadzieje z tą substancją, a nie chciałbym się zrazić na początku:/
Uwaga! Użytkownik szybki_gonzalez nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Mam od tego samego vendora co kolega powyżej, z tym, że zamawiałem u niego już dwukrotnie i pierwsze zamówienie (w listopadzie) i drugie (luty) nieco się różnią. Pierwszy sort miał mocny intensywny zapach kojarzący się z uliczną amfetaminą i dosyć intensywny smak - dobrze było mieć jakiś soczek czy chociaż słodką herbatę żeby to wypić. Drugi sort jest niemalże bezwonny, bez grudek i prawie bez smaku - i wydaje się (chociaż może być to kwestia tolerancji) nieco słabszy.
Póki nie mamy dokładniejszych informacji podchodzę do noopeptu tak samo jak do piracetamu. Nie panikujcie też odnośnie efektów ubocznych w końcu w USA jest normalnie sprzedawany w aptekach, czyli musiał być przebadany - chętnie dorwałbym w łapy ulotkę tego preparatu...
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 7 / / 0
No to od razu wiadomo że to jakiś syf skoro teraz masz coś innego nagle.
Btw, piracetam już jest na liście FCA i znika z rynku na USA (legalnego).
Noopept jest 1000x (niby) mocniejszy, a badań na jego temat praktycznie nie ma więc za chwile również będzie na FCA
Uwaga! Użytkownik szkuciok91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Brałem pod uwagę, że pierwszy mógł być źle przetrzymywany bo był "grudkowaty". Poza tym - na chemii się nie znam, ale jestem pewny, że różne sposoby otrzymywania produktu mogą owocować różnych jego zapachem, konsystencją czy kolorem - ostatecznie mogłaby to też być wina niedokładnego oczyszczenia końcowego produktu.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 7 / / 0
No dobrze, ale o czym to świadczy? Że albo metody otrzymywania są złe albo dostałeś coś innego.
Tak czy siak widziałeś kiedyś żeby normalne apteczne leki przy zakupie różniły się między sobą zapachem, kolorem czy konsystencją? Nie. Dlatego stwierdzam że lepiej odstawić jeżeli nie jest się pewnym że to nie jakiś shit.
Jakie masz odczucia, dużo zmieniło się w twoim życiu przez czas brania?
Uwaga! Użytkownik szkuciok91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 13 / 0
@SynBozy z opoidami zauwazylem ze nie ma zadnych interakcjii , zmniejszyla mi sie zamulka i jestem bardziej aktywny na opio plus noopept. tylko nie wiem ile w tym zaslugi noopeptu bo dodatkowo teraz schodze z serty moze dlatego mnie odmula z serotoninowego lenia ;) ten smierdzacy proch co dostaleś to moglbyc noopept z ubocznymi produktami reakcjii bo ten co mam w tabletach szybko sie rozpuszcza i nie wyczuwam nic co by przypominalo chemie w zapachu. a co do tej mojej dawki to na 10mg zauwazalnie krotkoterminowa pamiec mi sie poprawila , btw. nie zauwazyles u siebie nerwowosci lub lekkiego podkrecenia jak zaczynales przygode z noopeptem i po ok 2 tygach jakby sie unormowalo ?
  • 614 / 5 / 0
nie lubię proszku (jest mało praktyczny i może z perspektywy osoby trzeciej wyglądać podejrzanie), postanowiłem przejść się więc do apteki i zapytać o puste kapsułki. okazało się, że mają w cenie 9 gr/szt, kupiłem 50. myślałem jakby tu podzielić gram tegoż proszku na 50 części po 20 mg nie posiadając wagi. wpadłem na pomysł, aby usypać na kartce w kratkę wielką krechę o długości 50 kratek, mniej więcej równej szerokości i wysokości, a następnie nożem podzielić ją na 50 części (odcinek o szerokości kratki ~ 20 mg), oraz zakapsułkować. całość zajęła mi około godziny, ale było warto - mogę teraz zarzucać poza domem.

[ external image ]
  • 19 / / 0
Jakby ktoś miał wątpliwości co do pojemności tej miarki 0.05 ml, to info od vendora- nie ubita mocno i wypełniona na płasko to ~15 mg.
  • 591 / 8 / 0
hmmm ja ważyłem na dokładnej wacze na tej miarce 0,05 i wychodziło trochę ponad 20mg (ale to możliwe, że zwykle paluszkiem ubijam). Oczywiście płaściutka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.