Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
jest wszystko na miejscu, opóźnienie miało miejsce z przyczyn technicznych zapewne :) Sklep na plus
  • 614 / 5 / 0
i jak, dostał już ktoś?

dzisiaj powinien już być, a u mnie jeszcze nie ma.
  • 222 / 7 / 0
jak sie ma noopept i metanabol?

Moge spokojnie brac? Malutki "cykl" na 15mg dziennie na rozruch, bez odbloku nawet, dlatego pytam o sama metke, bez clomidu.
  • 3362 / 349 / 0
nie powinno byc problemow.
  • 3 / / 0
matinsky pisze:
20-40 mg od ponad tygodnia, brak zauważalnych efektów.
Aktualizacja: zaczęło działać.
Uwaga! Użytkownik matinsky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 5 / 0
przyszedł mi noopept, właśnie trochę dodałem do herbatki i wypiłem. ogólnie, jego zapach przypomina mi jakiś palony plastik, albo inny syf. :cheesy:

nie wiem ile sobie nasypałem, bo dostałem dziwną, wielką miarkę 0,05ml a nie 12-15 mg (jak na zdjęciu). wziąłem więc tyle, że łyżeczka była wypełniona do połowy (założyłem, że z grama powinno wyjść jakieś 67 porcji). mógłby mi ktoś wysłać dokładne zdjęcie odważonych/odmierzonych 15 mg tejże substancji przy linijce tudzież kartce w kratkę?

aha, w ramach rekompensaty za opóźnienie, dostałem kofeinę - 20 x 200 mg. ;]

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013 przez duke01, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2876 / 99 / 0
Taka łyzeczka zapełniona w 60-70% (zakładając, że 100% to pełna ale płaska łyżeczka) powinna dać jakieś 20-25mg. Jem noopept 4 mies i nawet nie bawię się w odmierzanie wagą, szkoda czasu, noopept wydaje mi się stosunkowo bezpieczny i kilka mg nie robi róznicy.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 207 / 13 / 0
te dawkowanie 20-60mg to w moim przypadku mocno przesadzone , ja biore 10mg dziennie i czuje poprawe funkcjii poznawczych , na 20mg juz czuje za mocne nakrecenie i zwiekszenie lęków. u mnie noopept w 2 tygi sie rozkrecil .
  • 2876 / 99 / 0
Raz dziennie ? Może masz jakąś nadwrażliwość, albo po prostu Ci nie służy bo 10mg dobowo to dawka śmiesznie mała, ciężko mi uwierzyć, że odczuwalna, ja walę ok 50-60 dobowo na dwa lub trzy razy (różnie bywa) i czuję sie z tym bardzo dobrze.
EDIT : zauważył ktoś interakcje noopeptu z opioidami ? Sugerując się danymi odnośnie piracetamu powinien odczuwalnie oslabiać ich działanie, ja profilaktycznie tego dnia kiedy mam walnąć jakieś opio nie jem noopeptu, ale może niepotrzebnie ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 7 / / 0
Super, świetnie. Wszyscy piszą jak jest fajnie, że funkcje poznawcze na +, że pamięć śmiga.
Jednak...nie ma nic za darmo, jakieś skutki uboczne? Dzieje się coś z wami? Ile to jecie?
Uwaga! Użytkownik szkuciok91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.