Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3536 / 577 / 1
Kononowicz przecież już nie żyje
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 758 / 140 / 0
Nie prawda, Krzysztof Kononowicz żyje i ma się dobrze.
  • 2595 / 541 / 0
Prezydent nigdy nie umrze
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 2394 / 653 / 0
26 maja 2021Retrowirus pisze:
Kononowicz przecież już nie żyje
Tak? A to co jego gruby duch jest ???: https://www.youtube.com/watch?v=mFfnUeVvijk Btw obczajcie ten kanał koleś analizuje te ich godzinne wysrywy i zlepia to w krótkie mateirały z ich życia najciekawsze. No kurwa serial. Polecam - zajebiste przy każdym odcinku mam bekę ;)
  • 151 / 8 / 0
@WujekMorda

Już zaczynasz swoje polityczne ja :wink:

Kandydat na kandydata / spontaniczny defekator nigdy nie odejdzie. Kto normalny wytrzyma 600 jednostek cukru, przypominam że mleczny golem ma cukrzycę. Ja polecam ten kanał King of the diamond https://youtu.be/hQ6m-oVOhvs
  • 8 / 9 / 0
02 kwietnia 2021WujekMorda pisze:
@LiquidStranger

Ja nie raz o tym myślałem że przeciez za hajsy z jutuba on mgól by sobie najlepsze dziwki zamawiać i koks z dowozem już na bank znalazł by sie amator chętny go obsłużyć tym bardziej że go srogo na hajs mozna przy okazji zruchać. Ale on żyje w tej swojej bańce , jest przygłupi, nie wie że tak się da i jednyne ci potrafi to pójść do sklepu i kupić to nitro. Nie dał by rady oagrnąc dilera pogadać z nim i się umówić - jest zbyt upeśledzony już
Taki typ człowieka. W jednej z książek Masy była taka wypowiedź o "starym Pruszkowie", że to były typy, które mimo bogactwa nadal jako ulubioną formę melanżu wybierały nawalenie się wódą w parku i najlepiej jeszcze zerzyganie się. Myślę że u j00ra jest podobnie. Z resztą obaj panowie mają raczej ładne hajsy z jutuby, a żyją w chlewie, jedzą i piją jakiś tłusty, szkodliwy syf, cudem jeszcze żyją.
  • 5774 / 1181 / 43
Jeśli chcecie gadać o szkolnej, to zapraszam tutaj, do odpowiedniego tematu.
fenomen-szkolnej-17-t68119.html?hilit=f ... 20szkolnej

Fuzja - D5

https://www.youtube.com/watch?v=DcK4wigASkI&t=6s
NITROFILM.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 13 / 2 / 0
https://youtube.com/shorts/6WbQCrst9eA?feature=share
Pierwsze zarejestrowane zalanie wora. Jak się uczyć to od najlepszych
  • 151 / 8 / 0
Witam ponownie. Mam takie coś, da się z tego zrobić coś pożytecznego? Albo przystosować w jakiś sposób do wiadomego celu?

Nie dodałem fotki, proszę o scalenie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 29 / 7 / 0
No i przyszedł czas na Majora. [*]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.