Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Tak jak w tytule. Od około czterech tygodni jestem w procesie oswajania się z DMT. Przyprawę mam od znacznie dłuższego czasu, jednakże dopiero od niedawna przycisnąłem gazu, jednakże wciąż bez przebicia, gdyż podchodzę do tematu ostrożnie. Sęk, w tym, że w teorii siedzę już na tyle długo by wywnioskować, że dzieje się coś co trochę odbiega od normy, a mianowicie to, że... byłem w stanie wziąć dawkę 0.15 i nie stało się zbyt wiele. Poniżej streszczenie historii, która naświetli kilka szczegółów.

1. DMT, które mam to prawdziwe DMT, które sam ekstraktuję metodą STB.
2. Mam je od dłuższego czasu i już na samym początku prób bujałem się w dawkach na poziomie 0.05 - 0.08, które dalekie były od breakthrough, co już było dla mnie dziwne bo internet mówi o breakthrough przy dawkach 0.05
3. Początkowe próby z DMT (przy dawkach 0.07 w przybliżeniu) powodowały chaotyczne i nieskładne wizualizacje. Wciąż byłem w naszym wymiarze, ale przy zamkniętych oczach miał miejsce swoistego rodzaju wizualny śmietnik i bezsens. Nic, czym można by się cieszyć, jakkolwiek, ale też nic co byłoby uporczywe. Dziwna zupa.
4. Zwrot nastąpił 4 tygodnie temu, gdy zaopatrzyłem się w 6 gram grzybów (sobota).
5. Grzybowa faza przebiegła spoko, ale pod jej koniec zdecydowałem się na ponowną próbę z DMT.
6. No i tutaj nastąpił swoistego rodzaju przełom. Dawka, która wcześniej skutkowała wizualnym śmietnikiem, tym razem ukazała coś co miało możliwe do zapamiętania struktury. Gdy byłem już w stanie otworzyć oczy, wciąż przez kilka minut kąpałem się w swego rodzaju mistycznym stanie świadomości.
7. Gdy faza zeszła całkowicie, po 20 minutach postanowiłem ponownie załadować 0.07. Sytuacja się powtórzyła. Było pięknie. Tego wieczora ostatecznie powtórzyłem to 4 razy. Dawki w granicach 0.07 - 0.08. Cała noc na psychodelicznej bombie. Nad ranem byłem po prostu lekko zmęczony fizycznie, nic ponad to. To już niedziela.
8. W ten sam niedzielny wieczór postanowiłem ponownie strzelić tą samą dawkę. Wciąż mocny efekt.
9. Zrobiłem chyba, jeden dzień przerwy, po czym ponownie akcja i tutaj już zacząłem zauważać coś dziwnego. Efekt nie był już tak silny. Zacząłem podejrzewać, że chyba ma tu miejsce mechanizm tolerancji, aczkolwiek z tego co wiem tolerancja na DMT, tak jak rośnie szybko, tak też i szybko się redukuje.
10. Przejdę do sytuacji ostatecznej, gdzie... jednego wieczoru zażyłem dawkę 0.1 i doświadczyłem wyostrzenia kolorów, by za pół godziny zażyć dawkę 0.15, która w zasadzie nie dała nic. Zamiast fazy miałem za to ślinotok przez 30 minut. Zacząłem się zastanawiać, czy może nie przeładowałem się, jakoś DMT. Postanowiłem zrobić dłuższą przerwę.
11. Po tygodniu od razu wstrzeliłem się w dawkę 0.1, która skutkowała jedynie jaskrawymi kolorami.
12. Jeżeli ktoś chce sugerować, że moje DMT jest słabej jakości to od razu odpowiadam, że to samo DMT podałem dla kolegi w dawce 0.07 i typa wyrzuciło z rzeczywistości na 30 minut, gdzie ostatecznie leżał w pozycji embrionalnej na dywanie. Wrócił i był świeży.

Z góry dzięki za cokolwiek.
  • 195 / 61 / 0
Może być tak, że twój mózg wytwarza dużo monoaminoksydazy, przez co szybko rozkładasz DMT. Może spróbuj zaopatrzyć się w ekstrakt ruty i zrób changę. Ruta znacznie spowolni metabolizm DMT.
  • 916 / 169 / 0
Wiele analogów tryptaminy jest inhibitorami Mao dlatego i wiele grzybów wzmacnia DMT. Ja to nazywam psychodelicznym Ying Yang i niektóre grzyby działają mocniej inne wcale. Wiem że ja stosuję połowę dawki grzybów i po 4.5 h dopalam proch DMT lub DPT. 3/4 zwykłej dawki. Mroczne DMT idealnie łączy się z kolorowymi grzybami, a zresztą muszę tłumaczyć to każdemu z osobna więc zrobiłem grafikę poglądową. Radzę też dobrze doczytać jak te grzyby działają bo ogólnie połączenie dmt z imao bez umiejętności jest niebezpieczne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 3898 / 238 / 13
Zwroc uwage na to czy urzadzenie z ktorego palisz sie tam jakos nie zakleiło wewnatrz - ten nagar tam zbierz bo moze substancja osadza sie na urzadzeniu zamiast leciec do pluc (a przynajmniej jakas tam jej czesc). Nie wiem jak bardzo jestes doswiadczony w samej tej czynnosci waporyzacji dmt z tegoż sprzętu - czy to jest w ogole efektywna metoda, bo jak słysze o przypadkach problemow z BT przy dawkach wyzszych niz 50mg to zwykle jest proboem w technice waporyzacji.

A najloejej to podgrzac w wodzie do iniekcji z kwaskiem askorbinowym i strzelic w kanal. Problem znika.

Drugie to nie zapytalem ale czym to odwazasz? Do ktorego miejsca po przecinku masz rozdzielczosc wagi? Piszac 0.15 masz na mysli 150mg czy 15mg czy co? Skoro podajesz dwa miejsca po przecinku to domyslam sie ze taka tez jet rozdzielczosc tej wagi (ale na wszelki wypadek pytam bo moze tak nie jest jednak) , ale jezeli mam racje to zakup wage taka z rozdzielczoscia do 3ch miejsc! Z tego co masz to ta ostatnia cyfra nie odzwierciedla miarodajnie tego ile ty tam nasypałes i wazysz. Bo na tym ostatnim miejscu blad pewnie oscyluje w przedziale +- 5j co w twoim wypadku daje +- 50mg - to jest absolutna katastrofa taka waga. Druga sprawa czy umiesz sie poslugiwac taka waga bo odwazanie ilosci progowych substancji na tych chinskich wagach nie jest wcale takim trywialnym zadaniem, gdyz te wagi wyposazone sa zwykle w funkcje autotarowania tak by przy przy pustej szalce bylo stabilne „0.00” a nie wariujace wskazanie - zbyt powolne dosypywanie wazonej substancji moze zostac przez algorytm klasyfikowane jako abberacja ponizej progu czulosci i w efekcie X miligramow moze zostac calkowicie zignorowane przez wage. Najlepiej wytarowac pusta szalke, na nia polozyc papierek i zapamietac ile wazy; na papierek (poza szalka) nasypac na oko tyle proszku ile uznamy ze „to jest to” i polozyc na szalce; odjac mase papierka i w zaleznosci od wskazania lekko odsypac lub dosypac proszku (ROWNEZ POZA SZALKA) i polozyc papierek znow i tak az do skutku. Tak uzyskamy poprawne wskazanie.

Kolejna sprawa - masz to przekrystalizowane z heksanu po ekstrakcji czy takie klejące masełko po parowaniu rozpuszczalnika do sucha? Moze byc tak ze material jest dosyc niejednorodny i wystepuja skupiska o wyzszym stezeniu dmt i skupiska o wyzszym stezeniu jakichs innych oleistych substancji sąsiadujacych, no ale przy dawce 150mg (??tak?) to w zasadzie ten punkt mozna wykluczyc bo to i tak by sie zebralo na pelen BT.

~~~

Najlepszą opcja jest urzadzenie vapor genie albo glass vapor genie - przynajmniej tak bylo za moich czasow z 12 lat temu 😂 sa tez jakies opisy na dmt nexus jak sie tym obslugiwac dla newbies’ow; przebicia przy 30mg

Ewentualnie mozna tez zrobic change i tak sprobowac ze zwyklej fajki jak do zielska czy cos… tez tak robili, wtedy dajemy te 100mg ekwiwalentu substancji na BT ze wzgledu na mniej efektywne spalanie ale za to duzo bardziej proste i powtarzalne dla niewprawionych.

Uzywanie IMAO wcale nie jest niebezpieczne w polaczeniu z DMT. Jedyne co jest niebezpieczne przy IMAO to jezeli jest to substancja trwale kompleksujaca monoaminooksydaze (jak np. harmalina) no to juz trzeba uwazac na spożycie tyraminy (sery żolte) oraz innych monoamin zawartych np. w przeroznych ziolach, kakao. Generalnie lepiej uzyc leku klasy „reversible inhibitor MAO-A” tzw RIMA np moklobemid wtedy zapominasz o jakichkolwiek ograniczeniach dietetycznych - ale moim zdaniem to nie jest wina nadaktywnosci MAO.

Tam troche sie rozpaliłes z tym tak na raz, tam jakies grzyby jadles, grzyby zostawiaja po sobie tolerancjie na ten 1-2 tygodnie takze wez to narazie odloz, poczekaj i potem spal tylko to, nie dojadaj innych psychodelikow.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".