ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
Mój growbox ma wymiary: 60 szerokości 40 głębokości 48 wysokości. W środku dwie lampy Philips po 100 wat, wnętrze wyłożone grubą folia aluminiową.

za jakiś czas bede chciał włozyć do boxa hps 150w jak juz pisalem w innym poscie o chorobach ale teraz chce pokazac wam fotorelacje i licze na podpowiedzi i komentarze

roslinka ma już 6 tygodni, do 5 tygodni naswietlalem 18/6 a tydzien temu przelaczylem na 12/12 i roślinka zaczeła drastycznie rosnąć (i dobrze :) ) chce zrobic trening, duzo o tym czytałem ale wiecie jesli mi pomozecie lepiej to zrobie..... :-)

za pare dni wstawie zdjęcia

pozdro :-D
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
ktoś pisał, że folia źle odbija światło, że lepiej jest jak poprostu ściany sa pomalowane na biało...
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 138 / 2 / 0
tak. Folia odbija ok 70% światła a biała farba emulsyjna ponad 90. Skoro masz takie słabe światło, lepiej pomaluj na biało.
I zainwestuj w jakieś ziarenka! Nawet na sztuki z seed.p
jestem naprawdę dobry. Wszytko jest dla mnie łatwe, wad mam niewiele i marnuje się... Nie mogę wziąść się za siebie, bardzo to dla mnie trudne, nie szanuje moich naprawdę zajebistych genów :(
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: longi007 »
jak mówiłem wczesniej zamieszcze troche fotek

[ external image ]

pierwsze dni :
[ external image ]

17 dzień:
[ external image ]

1 miesiąc:

[ external image ]

37 dzień:

[ external image ]

42 dzień:

[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

dzisiaj wlasnie zrobilem ostatnie fotki czyli 42 dzien i nie wiem czy teraz FIM (Przycinanie głównego topu) albo LST doradzcie coś :)
  • 138 / 2 / 0
Juz najwyzszy czas na FIM! Już dawno powinieneś go zrobić ;] mozesz tez je ponaginać jeśli chcesz. Spróbuj opuścić troszkę HPSa. Jakich używasz nawozów? pzdr.
jestem naprawdę dobry. Wszytko jest dla mnie łatwe, wad mam niewiele i marnuje się... Nie mogę wziąść się za siebie, bardzo to dla mnie trudne, nie szanuje moich naprawdę zajebistych genów :(
  • 37 / / 0
jutro ją podetne :-D zobacze co sie bedzie dzialo przez pare dni i wtedy ją troche ponaginam, wystarczy ze podniose doniczke do góry i na jedno wyjdzie a używam jak narazie biohumusa...... %-D
  • 138 / 2 / 0
dzisiaj ją podetnij ;]
  • 37 / / 0
juz podcięta :-D jutro sprobuje ja ponaginac.....
  • 37 / / 0
roślinka jest juz dwa dni po FIM, a dzisiaj LST sami zobaczcie czy dobrze to zrobiłem??..... %-D

FIM
[ external image ]
[ external image ]
LST
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Można juz płeć rozpoznać?? wydaje mi sie ze to kobitka :-D :-D

[ external image ]

do tej pory nawozilem roslinke biohumusem, może dokupic jeszcze jakiś nawozik ?? moze florovit bo mam akurat??
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009 przez longi007, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 138 / 2 / 0
Florovit na kwitnienie. Uciąłeś chyba dobrze. Coś mi się tylko nie podoba to nagięcie, ale niech tak zostanie. Zresztą lepiej jak się wypowie ktoś doświadczony. Który to dzień?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.