Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
dawno mnie na forumie nie bylo Jednak dzisiaj wpadl mi taki pomysl na temat:
Jakie sa wasze rekordy w:
ilosciach spozywanych dobowo
Dlugosci przebytego ciagu
Jesli ktos sie nabawil przez to jakichs schorzen psychosomatycznych niech je tez Napisze
Bedzie to Ostateczne ostrzezenie(przestroga) dla tych swiezakow ktorzy sie zdecyduja na romans z GBL.
Jak to kurewsko potrafi uzaleznic czlowieka zarowno psychicznie jak i fizyczne (moim zdaniem psychicznie uzaleznia na rowni z
elitarnymi - crack , heroina , metamfetamina)
Mysle ze nie bylo jescze takiego tematu .
Pozdro
Przechlalem kilkaset mililitrów tej substancji. Gdy treść żołądka się zwracała, zaprzestałem ciąg.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.