Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
dawno mnie na forumie nie bylo Jednak dzisiaj wpadl mi taki pomysl na temat:
Jakie sa wasze rekordy w:
ilosciach spozywanych dobowo
Dlugosci przebytego ciagu
Jesli ktos sie nabawil przez to jakichs schorzen psychosomatycznych niech je tez Napisze
Bedzie to Ostateczne ostrzezenie(przestroga) dla tych swiezakow ktorzy sie zdecyduja na romans z GBL.
Jak to kurewsko potrafi uzaleznic czlowieka zarowno psychicznie jak i fizyczne (moim zdaniem psychicznie uzaleznia na rowni z
elitarnymi - crack , heroina , metamfetamina)
Mysle ze nie bylo jescze takiego tematu .
Pozdro
Przechlalem kilkaset mililitrów tej substancji. Gdy treść żołądka się zwracała, zaprzestałem ciąg.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.