Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
11 listopada 2019Szukajek pisze:
Powiecie mi czy filtr z papierosa blokuje przepływ THC? Osłabia w jakiś sposób działanie?
Z tego co kiedyś słyszałem/ czytałem trochę blokuje przepływ THC ale nie mam pojęcia czy to prawda czy jedynie fake info :cojest:
  • 31 / 6 / 0
Zapał sb bonio a jak nie masz to zrób z butelki 0.5
:extasy:
  • 437 / 265 / 0
Powiecie mi czy filtr z papierosa blokuje przepływ THC? Osłabia w jakiś sposób działanie?
Trudno powiedzieć, ale chyba nie. Są ludzie, którzy palą ziele w sposób nazywany - przynajmniej ci, z którymi się zetknąłem - "z armaty", czyli wyciągają z papierosa odrobinę tytoniu, wsadzają topa )jak do lufy) i palą. Próbowałem - działa jak należy, chociaż dym przechodzi przez filtr. Sensowność takiego palenia to inna rzecz, IMO lepiej sobie zmontować nawet jakąś prymitywną fajkę z butelki niż się bawić w ten sposób.
Uwaga! Użytkownik Malinowy Chrusniak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Najlepiej jak mamy tyci tyci zrobic sobie zwykla butle z tytoniem najlepiej mala butelka po sprite etc coli
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
11 listopada 2019Kurczaczekk pisze:
Z tego co kiedyś słyszałem/ czytałem trochę blokuje przepływ THC ale nie mam pojęcia czy to prawda czy jedynie fake info :cojest:
Z własnych doświadczeń zauważyłem ile cennego tematu zostaje na tym filtrze. Upieprzyć się upieprzysz ale ze sporą stratą. Tylko papier!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.