Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Gdzie podzial sie moj trip raport i czemu nie zostal dodany ?
https://neurogroove.info/trip/4d-jak-tr ... go-wymiaru
Jak byl slaby to prosze tylko o sam tekst, bo chcialbym go zachowac. Z gory dzieki :')
  • 3142 / 877 / 5
Re: NeuroGroove
Nieprzeczytany post autor: DzoBajden »
@pokolenie Ł.K.
@trydzyk
Napisałem jakiś czas temu (1,5 miesiąca) raport na NG i ciągle jest jako "nieopublikowany". Jeśli odrzucony to napiszcie dlaczego to poprawię.
https://neurogroove.info/trip/1cp-lsd-test-flight
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 6157 / 432 / 12
Nieprzeczytany post autor: surveilled »
NG desperacko potrzebni są moderatorzy, więc może Pan, panie @juzjestemgrzeczny byłbyś skłonny przekuć swoją energię w coś pożytecznego?

Zapytanie powyższe jest otwarte i jeśli ktoś chciałby pomóc przy NeuroGroove, to proszę dawać znać w tym wątku!
  • 3142 / 877 / 5
Nieprzeczytany post autor: DzoBajden »
@surveilled
Jasne, z chęcią. Kiedy mogę zacząć?
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 384 / 63 / 0
Zara mnie tu coś strzeli, loguje się na neuro normalnie, a po przejściu na stronę główną/wejściu w jakiś raport strona automatycznie mnie wylogowuje i tak w koło macieju, więc nie mogę nawet niczego skomentować - jak to kurwa naprawić?

// dobra, włączyłem w trybie incognito i zadziałało, ale tylko w ten sposób
?
  • 895 / 8 / 120
incognito nie pozwala na zapis ciasteczek, a ciasteczka są niezbędne abyś był zalogowany
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 384 / 63 / 0
No właśnie poza trybem incognito ciągle mnie rozłącza po zalogowaniu, w trybie incognito wszystko działa jak należy, rzecz jasna tylko do zamknięcia okna
?
  • 895 / 8 / 120
zatem tej zagadki twojego komputera nie potrafimy wyjaśnić :)
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 824 / 246 / 0
Neuro to jeszcze żyje? Bo widzę że od jakiegoś czasu nic się tam nie dzieje.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2939 / 1593 / 35
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
TAK
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.