Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 300 / 7 / 0
Zadziwia mnie brak postów w tym wątku.

NEP jest aż tak chujowy? Przecież n etylo gówna są z reguły dobre (neb,hexen).
  • 8 / 2 / 0
Dla mnie NEP to obecnie najlepszy bk jaki jest wsrod legal stim. Niestety tolerka szybko skacze do poziomu, na ktorym oprocz samej stymulacji, nic sie nie odczuwa. Znika nawet walenie serca, poty, zaburzenia motoryczne, nic tylko ta bezsennosc i zero przyjemnosci. Trzeba robic przerwe i uwrqzliwic receptory, bo dalsze branie nie przynosi sensu.
  • 1610 / 55 / 0
Może mała wydajność, chociaż podobno trzyma naprawde bardzo długo. Jednak myśle, że nie każdy ma hajs na takie testowanie I woli sprawdzone gówienka takie jak alfa I kwasek (mdphp). Sam teraz na to nie mam tyle hajsu mimo że chciałem testowac wiec znowu biore alfe I mdphp żeby tym razem pół gdzieś skitrac, bo resztkami ostatniego się zawiziąłem, że musze poznać pełnie mocy heh
  • 8 / 2 / 0
No i tutaj wszystko sprowadza sie do pytania kto i ile testuje? Ja bylem w ciagu przez prawie 4 miechy, jednak zelazna zasada nie wiecej niz 0.6 na dzien! Bywalo ze i wiecej, ale to tylko w weekendy na imprezach. Do tego sporo kasy na prewencje skutkow ubocznych. Szczerze odstawienie bezbolesne, nie wiem czy to prewencja, czy moze ze mna cos nie tak jest, czy moze male dawki (nie wiem ile wala w klame na ciagach zaawansowani) ale ogolna anhedonia i brak motywacji to 3 dni. W ost weekend powrot po 2 miesiacach i kopie fajnie, jednk juz nigdy pewnie nie wroci poczatkowa empatia na wjezdzie, ktora tak milo wspominam xD a dodam ze przed przerwa tolerka tak mi w kosmos wyjebala ze juz kolatania serca ani potow nie mialem. I to przy tescie na 120 mg szczura. Dziwne. Ktos mial lub ma podobnie?
  • 300 / 7 / 0
NEPa nie próbowałem ale podobnie miałem z pentkiem. Jak nakurwiało się długo to skutki uboczne były dla mnie mniejsze (fizyczne). Psychiczne to rozpierdol xD

Ile na początek tego gówna dawkować? 75mg? 100?
  • 8 / 2 / 0
Ja bym proponowal 50mg, dla ludzi bez tolerki i wiekszego expa ze stimami taka dawka juz powoduje kolatanie i potliwosc. Jak bedzie za malo zawsze mozesz dowalic wiecej:) Nep jest aktywny w malych dawkach, na poczatku oczywiscie xDi nie ma duzej checi na dozutki
  • 5 / / 0
Kolejne podejście po miesiącu przerwy od wszytkich stymulantów w tym kofeiny...
-sniff około 20mg praktycznie nic
poprawka po 5 min ta samo iloscia skutkuje wymiotami i clear headem
- kolejny sniff 30 po 2 h od ostatniej porcji i cos czuc ale słabiutko w tle
pojawily się dziwne nie naturalne zachowania empatia i lekkie problemy z mowa
- vapo 30mg zadziało bardzo BARDZO dobrze zatkalo mi uszy i przyjemne mrowienie na całym ciele, ale tez wymioty tym co było
- vapo 40mg na dwóch dalo przez chwile dziwny stan, nie była to euforia ale był przyjemny
taka tak jakby "nirvane".
  • 8 / / 0
Przeźroczyste igiełki, wrażenie że wygląda jak meksedron, bo takie niebieskawe zabarwienie. Opis niby się zgadza, zjadłem tabletke mipro pod to i trochę później 3 mmc i kolejne 4 mipro. Mama zabrała mi piwo i kazała spać i się od tego momentu pruje o dragi bardziej niż zwykle. Bo wyszedłem po nie.. bez hajsu jedząc 16 etizolamków. Ach ćpanie z pasji. xd Tripa nie pamiętam, wiem że było srogo. Te 25 mg mipro szt
Uwaga! Użytkownik Mizzzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 39 / 0
Według mnie to najzajebiściejsza substancja jaką próbowałem od czasów pentadronu który kochałem całym serduszkiem. Działa zajebiście mimo tego, że wczorajszy dzień bardzo się wymęczyłem.

Jednocześnie biorę: NOspamax 2 tab, 5 tabsów b compositum(niacyna) i 2 kapsułki piperyny swansona na wazokonstrykcję, a poza tym Kwas alfa Liponowy 600mg 2x dziennie, chelat magnezu lekko ponad 100% dziennego zapotrzebowania i potas o przedłużonym uwalnianiu ok 50% dziennego zapotrzebowania + standardowe miksy nootropów i supli wydłużających życie/regenerujących receptory.

Ciekawy jestem jak bardzo można by to wzmocnić czystą L-dopą podaną razem z Selegiliną i Moklobemidem. (W niskich dawakach MIX POTENCJALNIE ŚMIERTELNY i czysto hipotetyczny, nikomu go nie polecam ani nie zalecam)
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 4894 / 853 / 0
Czyli według Ciebie to taki pentedron V2? Za niedługo przetestuję jestem ciekaw czy klepnie mnie to cudo na neuroleptykach. Oczywiście pominę dawkę neuroli przed testami mam nadzieję że będzie zacnie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.