![;] ;]](images/smilies/xyea.png.pagespeed.ic.eT51AEYLLw.png)
x-NBOxx - Dawkowanie
Moderator: Psychodeliki
![;] ;]](images/smilies/xyea.png.pagespeed.ic.eT51AEYLLw.png)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo

Ostatnio trafiłem na opinię dotyczącą I, jakoby miał być najniebezpieczniejszym ze związków serii NBOMe,
a śni mi się już przygoda z 25I-NBOMe.
Samych przygód z NBOM dużo nie było,
25B - 1x 1mg - bez żadnej tolerancji - było dość kiepsko
25B + 25C - 2mg + 1 mg - po trzech dniach od 1mg NBOMe - było spokojnie, ale całkiem przyjemnie wizualnie
natomiast ostatnio z 22,5 mg 4-HO-DET było prawie pięknie, ale niestety króciutko

W związku z powyższym zastanawiam się czy dawka 3mg 25I-NBOMe, może rzeczywiście być niebezpieczna?
Podczas żadnej z przygód nie uświadczyłem bodyloadu, może delikatna zmiana ciśnienia.
Jeśli mogę, proszę o opinie

Prawda powyższych wpisów nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
Ładni chłopcy, brzydkie zabawy - o kinie, które nie potrafi zerwać ze swoimi narkotykowymi nawykami
W tym tygodniu Timothée Chalamet rozsypuje krystaliczną metamfetaminę w charakterze przynęty na filmowe nagrody. W przyszłym Clint Eastwood będzie przemycał koks w ramach odważnego komentarza do bieżących problemów społecznych. Kiedy kino skończy z nadużywaniem narkotyków?W szwajcarskim Davos rozdają konopne kulinaria
Bar w szwajcarskim Davos, gdzie odbywa się Światowe Forum Gospodarcze, dodał do swojego asortymentu czekoladowe batoniki z marihuaną - donosi CNBC.Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Sierpień pisze :@up: chyba dorzucać? Nie warto, bo nie zadziała.Kolega chyba sam nie próbował tylko powtarza stare baśnie.
Zadziała normalnie, można dorzucać - bynajmniej 25 C Nbome. Nikogo nie zachęcam do takich dawek (już przy mniejszych były zgony - choć chyba wyjątkowo słabe osobniki) ale ja w ciągu nocy przerobiłem 4,8 mg + 3,6 + 2,4 czyli 4listki + po 5h 3 i po 4h 2 kolejne. Przy 4,8 miałem niezmiesko straszny bodyload, rzyganie i strach przez pierwsze 40 min i najlepszą fazę życia resztę nocy - kolejne 3 dni wyglądałem jak obrzydliwie
Nawet 1,2 +1,2 po czasie zadziała normalnie. Ja nie odczuwałem najmniejszych zmian przy dorzucaniu a przerobiłem łącznie 30 listków po 1,2 mg
tylko serio uwaga Nbomy wyglądają na strasznie toksyczne i 25C to chyba wersja najmniej inwazyjna,
ohohosialalala

rafalzientala pisze :można dorzucać, ale działa krócej. Osobiście 1,2 mg 25cNbome nie robi mi nic na oczach. od 1,8 wg mnie zaczyna sie zabawa
Chyba ciężko jednoznacznie stwierdzić, że akurat od takiej ilości zaczyna się coś dziać na oczach, to wszystko zależy od dnia, nastawienia, od czasu od ostatniego tripowania i tego jak dokładnie jest odmierzona ilość na blotterze

Frederick.
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata