Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 71 / / 0
Niedługo robię zakupy powyżej 50zł i z racji tego będę miał do wyboru jakiś gratis, chcę wybrać którąś z dostępnych kompozycji natury. Teraz zastanawiam się jaką wybrać, trójka wydaję się
ciekawa. Ogólnie chodzi mi o najmocniejszą. Jaką polecacie?
  • 14 / / 0
Pewnie jedynka najmocniejsza.
Trzeba jednak pamiętać że jedynka z gratisu to całkiem inna kompozycja niż normalna jedynka
(w moim odczuciu słabsza, ale bardziej pozytywna, bez tak dużej psychodelii).
Dwójki nie bierz, bo moc jest minimalna. Trójki nie brałem, ale z opisów można ją chyba porównać do 2.
  • 71 / / 0
Aha i jeszcze jedno pytanie. Jaka jest gramatura gratisu?
  • 527 / 6 / 0
gratis 1 zawsze miałem taki sam jak normalny produkt-być może trafiłeś na gorszy sort, nr 3 jest również mocny (nie tak jak 1, ale mocniejszy niż 2) z tym że charakter ma bardziej usypiający.
  • 1472 / 26 / 0
Opisałbyś bardzo dokładnie trójke :-)

jest już jakiś czas na sklepie a opinii bardzo mało
  • 14 / / 0
jakcha - gratis 1 ma także inny skład, więc różnica w działaniu jest raczej na miejscu.
Emce - ja dostałem raz 0,5g, innym razem 2g, chyba w ramach rekompensaty za małe niedogodności.
  • 1472 / 26 / 0
Mógłbyś przytoczyć skład tej jedynki z gratisu jeśli jeszcze masz opakowanie :-)

Ile działa ta jedynka z gratisu

gość twardo twierdzi ,że jedynka jest tylko jedna ,kiedy ty ją dostałeś w gratisie?
  • 14 / / 0
Opakowania niestety nie mam, ale na stronie też jest skład:
Gratis
Zestaw 1: Cannavalia maritima, damiana, White lotos, Kanna, Althea officinalis

Normalna:
Zestaw 1: Althea officinalis, Kanna, damiana, Imphepho, Sacred lotos,White lotos, African Wormwood, Wildegansie

Początek Października, długość działania chyba taka sama - zależy od dawki.
  • 1472 / 26 / 0
Skład gratisu z jedynki pasuje do jedynki ze starego składu :-) i twój opis działania też,stara jedynka była dostępna do maja 2011

Kiedy dostałeś tą jedynkę w gratisie ,bo może jeszcze dostałeś jak była w tym składzie,a kupiłeś normalnie jak była w nowym składzie

fajnie by było gdyby jeszcze była ta stara jedynka :-) ,potrafisz określić kiedy dostałeś ten gratis mniej więcej bo to jest ważne :-)
  • 14 / / 0
No pisałem przecież, że Październik 2011.
Kupowałem wcześniej zwykłą 1 i moc była duża, skład gratisu nadal się różni od normalnej 1,
więc biorąc teraz gratis 1, pewnie dostaniesz to o czym mówisz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.