Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 998 / 269 / 0
@begreen4fun

Szaman teraz telefonicznie obsługuje sprawdzoną klientelę xD
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 5 / 0
@GermanskiOprawca
Dostałeś kompozycje czy coś innego zamawiasz?
  • 998 / 269 / 0
@begreen4fun

Pod koniec zeszlego roku kompo mi wysylal.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 5 / 0
@GermanskiOprawca
W zeszłym roku też dostawałem, spróbuj teraz coś zamówić :)
  • 998 / 269 / 0
@begreen4fun

Ja już tego nie chcę, bo mi ryje banię xD
  • 20 / / 0
Chciałem właśnie pierwszy raz coś z tam wziąć i ten kontakt nie działa na gg?
  • 4 / / 0
Chciałam zamówić ekstrakt z dream herb w shamanshopie, ale nie mogę się zarejestrować. Ten cały Szaman nie budzi zaufania. Czego on się tak boi, że aż zamknął sklep dla nowych klientów? Co on tam ma za tymi swoimi uszami? Smuteczek, pozostaje zamówić ekstrakt z kasztana snów za granicą. :<
  • 998 / 269 / 0
@Sara101

Pisz na maila, mam też do niego nr telefonu jak jesteś legitna xD
  • 120 / 3 / 0
W dziale "oszuści" możesz rozwinąć swoje podejrzenia
  • 23 / 2 / 0
Ja tam uważam, że Szaman wywiązuje się z zamówień bo zawsze ostatecznie wszystko do mnie dociera, a kupuję tam od lat. Inna sprawa że czas realizacji bywa ostatnio różny, czasami naprawdę długi... Przypuszczam, że takie tempo realizacji ma jakieś obiektywne przyczyny, bo przecież w interesie sklepu leży raczej większa a nie mniejsza sprzedaż. Problemem jest dla mnie bardziej brak jednolitych standardów. Niekiedy 2V2 są bardzo mocne, innym razem bardzo słabe... Człowiek wolałby wiedzieć za co płaci.

Jeśli chodzi o etnobotanikę to znalazłem ostatnio w sieci inny polski sklep - nie wiem czy mogę wymienić nazwę - który oferuje takie produkty jak kanna 200:1, lactuca virosa 100:1 czy klip dagga 100:1. Trochę mnie kusi żeby przetestować. ale jeśli ktoś miał już do czynienia z tym sprzedawcą to chętnie poznałbym opinię - czy produkty należą do tych "działających", a jeśli tak to w jakich dawkach itd.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.