Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Najlepiej jak jest sie z kims zrzucic. Tolerka rośnie dosc szybko, 1,5g mialem na 2 dni, z tym ze drugiego dnia jest już bardzo krótko - 15 min okolo porobienia. Materiał jak na kompo mocny, nie polecam przekraczania jednego nabicia na początek, 2 lub 3 mogą dać karę(bez tolery). W maju-czerwcu robiłem od początku 3-4 pod rzad, teraz jest mocniej.

Dostalem w gratisie zestaw 1 - był mocniejszy i miał agresywniejsze dzialanie niz 2v2.Kompo jest zajebista. W sumie chuj mnie obchodzi co w niej siedzi- w obecnej formie doskonale spełnia swe przeznaczenie. Jak nie chce sie mieć tehace w organizmie a lubi sie kopcić- jak dla mnie raz na miesiąc kompo z kumplem na pół doskonale zabija ciśnienie. Ale wiadomo że na koniec wora sie robi troche smutno - człowiek by se dopalił, mimo ze robi już słabiej i krócej.

Gdy miałem 3g kompo solo dla siebie, to robiłem 3-4 dni, i powiem wam ze po takiej ilości to byłem już lekko struty, przybyło mi ze 2-3kg - podejrzewam ze od zatrzymanej wody. Podsumowując, robienie tego w ciągach sie mija z celem ale okazjonalnie - polecam ;-) No i testować ostrożnie każdą partię - dopalić można zawsze
Pozdrawiam

Dodano akapity / 909
Uwaga! Użytkownik And107 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / 1 / 0
wracajcie do gimnazjum, przecież to za mocno kopie, sobie zróbcie ekstrakty samemu to sobie zobaczycie

----------------/scalilem/--------------

w ogóle przepraszam bardzo, ten temat powinien być o samodzielnych mieszankach ziół i podaniu tu proporcji, w sklepie to sobie każdy może włożyć co chce, a na najnowsze dopalacze nie ma testów nawet jakbyście chcieli sprawdzić gotowy ekstrakt, także prosze nam tu nie mydlić oczu, przecież nikt nie chce być królikiem doświadczalnym, takie z was kozaki? to sami skomponujcie kompozycje i wszystkim się pochwalcie

Bez takich tekstów, bo będzie warn /neurobiolog
I scalam posta /neuro
  • 1148 / 229 / 7
30 września 2017SoulSlide pisze:
ten temat powinien być o samodzielnych mieszankach ziół i podaniu tu proporcji
Też tak uważam, nie wiem dlaczego SS nigdy nie było w dziale z vendorami, nawet jak jeszcze był ten dział otwarty.

Zamierzam przetestować coś z tych przepisów. 2 pochodzą z różowego forum a jeden z zagranicznego bloga o etno.

Pamiętajcie że kupując ekstrakty u S (i w dowolnym innym sklepie zorientowanym na ćpunów też!) ryzykujecie że też będą podrabiane RCkami! Najlepiej samemu uprawiać lub korzystać np. z osiedlowego sklepu zielarskiego w którym babcie się zaopatrują. :-) Tam żadnych PINACzek nie będzie. :-D
klip dagga 5G
LUKRECJA KORZEN 1G
EUKALIPTUS 2G
BAY BEAN 2G
KANNA fermentwana 1G
SERDECZNIK SYBERYJSKI 20G
COMBRETUM QAD. 20G
Passiflora(MECZENNICA) 20G
damiana 20G

WSZYSTKO DOKLADNIE ZMIELIC I WYMIESZAC - SMACZNEGO
Wildegansie(afrykanski zen-szen)- 5g

Helichrysum odoratissimum - Imphepho - 5g
Kanna ziele fermentowane – 2g

Bay bean - 5g
Sacred lotos lub White lotos - 5g
mulungu – 5g
Afrykański tytoń – 5g
Passiflora ziele cięty – 5g
damiana (mielony doslownie na proszek -polecam blender,mlynek do kawy) – 4g

Serdecznik syberyjski (mielony doslownie na proszek -polecam blender,mlynek do kawy)– 5g
Combretum quad. – 5g

WSZYSTKO DOKLADNIE ZMIELIC I WYMIESZAC

Obowiazkowa prawidlowa EKSTRAKCJA (nie mylic z szybkim robieniem maczanki na "byle czym") - ekstrakcja ma na celu aktywowanie substancji zawartych w roslinach i polaczenie ich przed badaniem - a nie tylko jakies"plukanie" - proces prosty i banalny.Nie wiesz jak pisz !

Wysuszyc i SMACZNEGO
Nie wiem do końca o co chodzi z "ekstrakcją" - czy mam wszystko zalać rozpuszczalnikiem żeby się "składniki połączyły"? W źródle nie napisali.
wild dagga (choice cuts:flowers)
/3 grams
Indian warrior (dried buds)
/3 grams
Kanna (smoker’s cut)
/6 grams
salvia divinorum extract – if salvia is not available in your country use more of the other ingredients
(20x) /0.1 gram
salvia jest nielegalna, ale może heimia by się sprawdziła jako roślinny dysocjant/deliriant. Pełen przepis:
Spoiler:
Źródło: https://simonsblogpark.com/legalhigh/si ... nse-guide/ Są na tej stronie jeszcze 2 przepisy.

Jest w necie tego dużo, ale większość koncentruje się na ziołach relaksujących i miksy są na granicy placebo: https://duckduckgo.com/?q=diy+herbal+bl ... ychoactive
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1148 / 229 / 7
30 września 2017SoulSlide pisze:
przecież to za mocno kopie
Argument z dupy. Skoro naturalna konopia albo Szałwia wieszcza "mocno kopie" przy paleniu to dlaczego inne roślinki nie mogą? Bo są legalne?
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 698 / 171 / 0
@up: jak widać po postach, to Tobie się cały czas coś nie podoba. Nie pasuje ci kompozycja, to jej nie kupuj, chyba na siłę nikt ci jej nie wtłacza do płuc. Przy zachowywaniu zasad BHP kompo to tak samo bezpieczna używka jak te które wymieniłeś: po każdej z nich, jeśli ktoś ma mizerną jakość mózgu, może przestawić się zworka w tej tykwie umiejscowionej na szczycie organizmu człowieka i całe to bezpieczeństwo można potłuc o kant dupy. Był już kiedyś w tym wątku cykl postów o długoterminowych skutkach kompozycji i było to w czasach, kiedy 2v2 była dużo mocniejsza niż obecnie, bez skrupułów wysyłała użytkowników do innego wymiaru, czasami mocno nieprzyjaznego dla nieprzygotowaneych na to 'podróżników' i oprócz jednego pieniacza nie było doniesień o fatalnych skutkach, zarówno fizycznych, jak i psychicznych.

PS: co do obecnego sortu (sprzed kilku tygodni) powiem tyle, że jest bardzo podobny to tego, który był w sprzedaży około czerwca: podobna moc i efekty, czyli mocne podbicie słuchu (muzyka brzmi niesamowicie), lekko-średnie odrealnienie, ciekawe zmiany wizualne przy słabszym oświetleniu, zmiana sposobu myślenia (dziwne i ciekawe pomysły, brutalna szczerość w ocenie spraw i ludzi, a zwłaszcza w samoocenie) do tego lekkie kardio przy większych dawkach, i UWAGA: przy miksowaniu z alkoholem robi się niebezpiecznie, możliwe stany na granicy utraty przytomności
  • 8 / / 0
Jest dokładnie jak opisał przedmówca. Od siebie mogę dodać że 2v2 używane codziennie przez powiedzmy 2 tygodnie sprawia że przedramiona cholernie swędza, jest to mega dziwne uczucie takiego klucia pod skórą, szczególnie pod prysznicem. Jedynka z kolei tak wypierdala że po jednym machu można usiąść. Powiem szczerze że po max trzech użyciach wywaliłem worek do śmieci.
  • 69 / 1 / 0
Bardzo mi się podoba Twój post, ale naturalne mieszanki nie muszą w ogóle kopać bo inaczej ten cały temat powinien być o ziołowych mieszankach a nie niewiadomych ekstraktach których nie da się sprawdzić, a w większości tu są jakieś kompozycje

dajcie tu jakieś mieszanki ziołowe, używane w lecznictwie, związane z medycyną, przecież to też są naturalne mieszanki ziół i ekstraktów. Może o co innego Wam chodzi?

--------------------scalone-------------------

i na dodatek takich mieszanek wcale nie musisz wyrzucać, dodatkowo pieniędzy w błoto

[mention]SoulSlide[/mention], a łaskawie to opcji edytuj już nie użyjesz? -neuro
  • 566 / 27 / 0
Polecam herbatke dla nerwusów, szczególnie w mixie z mj, relax 100%
  • 1864 / 698 / 0
05 października 2017jeto pisze:
Jedynka z kolei tak wypierdala że po jednym machu można usiąść.
Czyli kompo nr 1 jest teraz mocniejsze od 2v2 ?? Która wersja jedynki i może coś więcej o działaniu obu?? Chyba zamówię kompo, bo mj już nie klepie jak powinna :-(
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 36 / / 0
Chyba 1v1 to była. Dostałem sampla. 2-3 razy mocniejsza, dzialanie mniej przyjemne bardziej agresywnei "upierdalające" Ogólnie przy obu trzeba uważać bo bez tolery to ni ma co nawet mocno lufy uoychać, kiedy pare miesiecy temu waliłem na start 3 szkity. Teraz była by kara murowana.
Uwaga! Użytkownik And107 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".