LOBO87 pisze:Chyba sraka nie pinaca, wiesz co albo omijaj ten temat, albo skończ swoją krucjatę na rzecz niewinnych owieczek które pod postacią ziółek są faszerowane niby kanna, bo zaczynasz mnie wkurwiać strasznie tym pitoleniem bez żadnych konkretnych dowodów, biorąc pod uwagę że jesteś jedyny ze swoją teorią.Creation pisze:A ja na podstawie własnych doświadczeń ręczę Ci ze tam jest Ab pinaca! Moj organizm i zdolność rozpoznawania substancji po działaniu są dla mnie fundamentem jak badanie laboratoryjne .wppl83 pisze:Czy te mieszanki sa rzeczywiscie naturalne, czy to moze byc jakas delikatna maczanka ?
Wkur..... jest to, że tego nie dostrzegasz...
Jeśli nikt nie ma pomysłu sama praca umysłowa styknie. Najlepiej aby mix był do zaparzania. Pomyślałem o gotu koli i imbirze.
ltsyrek pisze:Czy II wersja 2v2 przypomina choć trochę tę "mocarną", pierwszą sklepową wersję 2v2? Właściwie to tylko po niej miałem oevy, dlatego mnie zaciekawiłeś swą recenzją :)
Creation pisze:...
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
jakcha pisze:Trochę z innej beczki, szukam jakiegoś mixu aby dodał mi energii umysłowej ale też sprawdził się na siłowni. Wiem, że cięzko będzie to połączyć ale może jednak
Jeśli nikt nie ma pomysłu sama praca umysłowa styknie. Najlepiej aby mix był do zaparzania. Pomyślałem o gotu koli i imbirze.
Powinno się nadać
z mieszanek naturalnych raczej nic się nie nadaje
z Etnobotaniki nie próbowałem powyższych ale są dobre opinie
ja polecam oprócz tego Guaranę w proszku i Kakao
a wieczorami Ilex Gyuasa
warto coś z tym popróbować
może jeszcze : Maca i Acai
Wszystkie z nich są takie zdrowe,pobudzające,witaminowe i lekko antydepresyjne.
420alldaylong pisze:Nie, tamtej wersji nie przypomina, jest równie mocna lecz inna. Kolejne dwa podejścia i nadal mam lekkie oev-y po pierwszych buchach, potem po kolejnych dopaleniach bardzo pastelowe kolory :D Na początku myślałem, że to pozostałość po branym dwa dni wcześniej 2c-d ale teraz minęło już zbyt dużo czasu żeby to mogło mieć jakikolwiek wpływ. Ta kompozycja na mnie tak działa, jest świetna i to bardzo fajna odmiana po przerobionych kilkudziesięciu gramach wersji I.ltsyrek pisze:Czy II wersja 2v2 przypomina choć trochę tę "mocarną", pierwszą sklepową wersję 2v2? Właściwie to tylko po niej miałem oevy, dlatego mnie zaciekawiłeś swą recenzją :)
Ja pierdole, jaki ty dziwny jesteś, chcesz walczyć o prawdę? lol, to kurwa użyj odpowiednich środków do tego, oddaj próbkę do analizy i zamieść rzetelne badania to ci uwierzę. Teraz jakoś dziwnym trafem większość doświadczonych ludzi tutaj (i także spoza forum) twierdzi iż nie masz racji. Nie doceniasz potęgi roślin, tego jak mocno i ciekawie mogą działać, szczególnie w synergii.Creation pisze:...
Na badanie mnie nie stać i nie potrzebuje go bo mam 100% pewność. Spróboj porównac pinace i kasztanke 2v2 i sam oceń. Chciaż teraz to nie wiem czy obecna kasztanka jest taka sama jaka była jeszcze kilka miechów temu... i szczerze nie zamierzam sprawdzac. Pol roku temu kasztanka 2v2 i maczana 1:30 na pinacy były nierozróżnialne.
Mieszałeś pewnie w ciągach jedno i drugie cały czas i ci się popierdoliło.
Scalono. | Marlboro
PierwotnyWilk pisze:Powinno się nadać (...)jakcha pisze:Trochę z innej beczki, szukam jakiegoś mixu aby dodał mi energii umysłowej ale też sprawdził się na siłowni. Wiem, że cięzko będzie to połączyć ale może jednak
EDIT: Przypomniało mi się! najlepiej sprawdzi się mieszanka z Sarsaparillą (Smilax oficinalis, Kolcorośl lekarska) - "Obecnie sarsaparilla jest chętnie stosowana przez kulturystów i sportowców innych dyscyplin jako środek na zwiększenie masy mięśniowej bez używania sterydów syntetycznych."
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
jakcha pisze:Trochę z innej beczki, szukam jakiegoś mixu aby dodał mi energii umysłowej ale też sprawdził się na siłowni. Wiem, że cięzko będzie to połączyć ale może jednak
- A dziękuję, doskonale :-)
Niestety sklep, w którym zamawiałem nie ma w tej chwili na stanie ilex guayusa. Będę musiał zrobić kolejne zamówienie za tydzień czy dwa tygodnie.
Polecacie coś jeszcze ciekawego? Nie musi być równie mocno działające jak 2v2, może być coś lekkiego i przyjemnego. Np. do posłuchania muzyki czy czytania.
Przy zamówieniu wybrałem jako gratis guaranę i Maconha Brava (swoją drogą, jak przyjmować to Maconha, spalenie lufki będzie ok?). Coś ciekawego jeszcze można wyłapać?
Uho pisze: Polecacie coś jeszcze ciekawego? Nie musi być równie mocno działające jak 2v2, może być coś lekkiego i przyjemnego. Np. do posłuchania muzyki czy czytania.
Przy zamówieniu wybrałem jako gratis guaranę i Maconha brava (swoją drogą, jak przyjmować to Maconha, spalenie lufki będzie ok?). Coś ciekawego jeszcze można wyłapać?
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/0/05c324ab-d697-4f35-9e07-5a7fbdf3dfe3/IMG-20240615-151156-143.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250607%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250607T101102Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=615ba4219cdf8312d04a003e7524e0adffc875704080ed28ebf6895c721abab8)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/latajacy-holender-1.jpg)
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii
Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/271-216683_g.jpg)
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów
Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.