Nasze Skręty
Moderatorzy: Konopia, Psychodeliki
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna
19 września 2017LiquidStranger pisze: Czy tylko ja przed pierwszym wejściem w temat wyobrażałem sobie zdjęcia forumowiczów poskręcanych na łóżku przy odstawianiu opio?Haha, no mi tez sie tak wydawalo, ze to beda zdjecia opiatowcow na skrecie ;]
Tudzież opisy tychże katorg![]()
Pozytywnie ;)
Jak ochronić amerykański pejotl?
Mały, bulwiasty kaktus ma kluczowe znaczenie dla ceremonii religijnych Kościoła Tubylczoamerykańskiego, jednak kłusownictwo i niezrównoważone praktyki zbiorów powodują, że na terenie Stanów Zjednoczonych istnieje ryzyko jego wyginięcia.Konopie na cele medyczne powinny być uprawiane w Polsce
Zdaniem posłów z klubu Kukiz’15, uprawa konopi innych niż włókniste powinna być prowadzona przez Instytut Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich z siedzibą w Poznaniu, pod nadzorem ministra rolnictwa.Albo w te,
albo we wte
Chuj na kaczych łapach
...
Albo w te,
albo we wte
16 września 2017OdwiertKorzenny pisze: Ile tej mięty dajesz na packa(takie z herbatek) ? Nie gryzie Cie ?Szczyptę własnej suszonej z podwórka. Jak się da za dużo to właśnie jest nieprzyjemnie. Szczypta. Zazwyczaj jest to jeden liść
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Dżisys Chrust +1026 postów
na H od 28.09.2007
Akodeen -> raven gray -> Zgienty
Chuj na kaczych łapach
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał