ODPOWIEDZ
  • 3245 / 624 / 0
Mi się wydaje że branie twarzy na mimikę którą ciągle trzeba wymuszać, albo zbyt rozlużnioną, albo zbyt spiętą, w końcu przynoszą efekt treningu na rzeżbieniu mięśni facjaty.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / 3 / 0
Nadużywanie alkoholu zmienia twarz na bardziej krasnalowato-gnomowatą.
  • 6 / 1 / 0
jak dokładnie działa amfetamina na naczynia krwionośne bo pojawia mi się w chuj siniaków
Jak zmienia sie wydzielanie sebum po fudze?
Ile trzeba nie brać żeby wygląd z grubsza się poprawił
Coś fetopodobnego w Sztokholmie- długo trzyma, mocno ryje, zwidy, zwiechy (co to może być???¿) -wypierdala małe krostki białe
Co zrobić z okrągła morda po pregabalinie? Z tego co kojarzę to tłuszcz a nie woda, czy da radę to jakoś wyklepać? Nie wiem, wałkowanie twarzy, ciepłe- zimne mycie twarzy? Zioła? Cokolwiek?
"think you're funny, think you're smart, think you're gonna break my heart"
  • 4482 / 712 / 2198
@Ratatoskr to raz, a dwa, że ciągle latasz napuchnięty i masz obrzęk tej twarzy, plus ciągle zatrzymujesz wodę. Wygląd twarzy jest specyficzny, nie dość, że czerwony tak jak pisałem to jeszcze "nie da się go pomylić z niczym innym". Od razu widać, kto nadużywa, a kto nie i ma np: problem z otyłością.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 26 / 10 / 0
ja ostatnio troszke ciagow mialam na alko to faktycznie ryj jak kartofel co za tym idzie wiecej pudru na pape trzeba zeby to maskowac, w opio nie mialam takich problemow ale np juz przy zauwazylam przy niektorych zabawach z amfa ze zeby szly i o to trzeba dbac bo jak nie to pizda blada sie robi.
  • 4482 / 712 / 2198
Miałem podobnie i jest to jeden z najbardziej zauważalnych i niewdzięcznych problemów, jaki może być. Pomijam już fakt, że alkoholika nie da się nie poznać. Często wygląd danej osoby, która wali na umór, to właśnie czerwona/jasno-niebiesko-czerwona i napuchnięta twarz, nabrzmiała wręcz. Do tego dochodzi silny zapach alkoholu, często podkrążone oczy oraz specyficzny wygląd (coś jak niby menel - ale niekoniecznie).

Ci, co się kryją, zazwyczaj robią to słabo. I nie chodzi tutaj nawet o zapach. Ale pod pudrem opuchlizny po alkoholu nie ukryjesz tak prosto.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 5985 / 1237 / 43
Mamy wątek -"wasze ryjce", można go przewertować i samemu wyciągnąć wnioski.
Mnie odraża jak ktoś ma braki w uzębieniu, skreślam go na miejscu.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 565 / 2
Mi od mety powyskakiwały pryszcze na twarzy, trądzik młodzieńczy (kilkumiesięczny ciąg).

Zęby się nie chwieją, myję trzy razy dziennie, ogólnie to jak na metę mało zniszczony jestem.

Ale to od palenia przez płuca w kościec idzie najmocniej. Ja nie paliłem, wciągałem, też ta cristal meta była z dobrego pewnego źródełka, dobrze ugotowaną.

Acha spłukałem dziś resztę w kiblu, zaczynam nowe życie na trzeźwo.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 19 / 0
Spuchnięta morda po DXM oczy szatana dziwna skóra i wogóle ogólnie nienaturalny wyraz twarzy.
Kiedyś po fecie wieksze oczy, po ciągu blado-szara skóra i ogólnie jakaś taka inna bardziej wkurwiona.
Po ziole oczy mniejsze i czerwone i czasem uśmieszek
  • 248 / 87 / 0
Ja z reguły jestem blada, ale od walenia po nosie to w ogóle wyglądałam jak ściana xD
Do tego sine oczy, siniaki to mi sięgały aż do połowy nosa, dookoła oczu też miałam sine i to nie było nawet z niewyspania, ja mam tak, że przyjebie jedną kreskę i od razu oczy robią mi się sine (ktoś wie w ogóle od czego to może być xD?), a będąc w długich ciągach jedną kreskę to walilam na śniadanie.
Po jakimś czasie całą twarz miałam w wielkich, czerwonych wypryskach i te trzy rzeczy wystarczyły już z kilometra do wyglądu ćpuna xD Dodatkowo czarne, wielkie źrenice i mamy komplet.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.