Jak zmienia sie wydzielanie sebum po fudze?
Ile trzeba nie brać żeby wygląd z grubsza się poprawił
Coś fetopodobnego w Sztokholmie- długo trzyma, mocno ryje, zwidy, zwiechy (co to może być???¿) -wypierdala małe krostki białe
Co zrobić z okrągła morda po pregabalinie? Z tego co kojarzę to tłuszcz a nie woda, czy da radę to jakoś wyklepać? Nie wiem, wałkowanie twarzy, ciepłe- zimne mycie twarzy? Zioła? Cokolwiek?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ci, co się kryją, zazwyczaj robią to słabo. I nie chodzi tutaj nawet o zapach. Ale pod pudrem opuchlizny po alkoholu nie ukryjesz tak prosto.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Mnie odraża jak ktoś ma braki w uzębieniu, skreślam go na miejscu.
Zęby się nie chwieją, myję trzy razy dziennie, ogólnie to jak na metę mało zniszczony jestem.
Ale to od palenia przez płuca w kościec idzie najmocniej. Ja nie paliłem, wciągałem, też ta cristal meta była z dobrego pewnego źródełka, dobrze ugotowaną.
Acha spłukałem dziś resztę w kiblu, zaczynam nowe życie na trzeźwo.
Do tego sine oczy, siniaki to mi sięgały aż do połowy nosa, dookoła oczu też miałam sine i to nie było nawet z niewyspania, ja mam tak, że przyjebie jedną kreskę i od razu oczy robią mi się sine (ktoś wie w ogóle od czego to może być xD?), a będąc w długich ciągach jedną kreskę to walilam na śniadanie.
Po jakimś czasie całą twarz miałam w wielkich, czerwonych wypryskach i te trzy rzeczy wystarczyły już z kilometra do wyglądu ćpuna xD Dodatkowo czarne, wielkie źrenice i mamy komplet.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.