ODPOWIEDZ
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
opio cery nie psuje. cala otoczka za to. papierosy, drapanie sie, spanie na glebie z morda w psim gownie. samo zycie.

edit: a znajoma cycki swedza i ma takie brzydkie obdrapane...
Ostatnio zmieniony 14 października 2009 przez Nozer, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
pan jozek pisze:
gringo pisze:
Dobra, a jak sobie wyobrażacie kwasiorza, tudzież osobę wpierdalającą notorycznie jakieś inne psychodeliki? ]Płaszcz w krowie łaty, różowy kapelusz, okulary-muchy, błądzący wzrok, baki, zawsze gada dziwne rzeczy nie na temat. Śmierdzi kalafiorami.
albo brukselkami, płaszcz w gwiazdeczki i planety, bez baków z wąsami a'la salvador, kapelusz słomiany żółty, obszczane i z klockiem portki. O taki mniej wiecej =>

[ external image ] [ external image ]
Ostatnio zmieniony 14 października 2009 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 1 raz.
Hidden mefedron User
  • 17 / 2 / 1
Jedno z calego watku i tak mnie zaciekawilo najbardziej.
Kto z dlugotrwalych uzytkownikow deksa zauwazyl u siebie zmiane koloru teczowki?
Bo to mnie w chuj zdziwilo. Moze wroce do deksa.. %-D
  • 2497 / 49 / 0
Mi sie zrobily zlote pierscienie dookola zrenic(na razie cieniutkie), a reszte teczowki mam normalnie niebieska. Ale ostatnio dawno nie deksilem, wiec nie wiem, czy nie zacznie mi to znikac, bo jak dla mnie, to wyglada zajebiscie.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: GG Allin »
HelloWorld pisze:
Jedno z calego watku i tak mnie zaciekawilo najbardziej.
Kto z dlugotrwalych uzytkownikow deksa zauwazyl u siebie zmiane koloru teczowki?
Bo to mnie w chuj zdziwilo. Moze wroce do deksa.. %-D
To jest fizycznie nie możliwe, jacyś bajkopisarze. Dopiero z wiekiem, minimalnie kolor tęczówki się zmienia w związku z utratą pigmentu (ale to już na staaarość).
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
Albo kolesie piszący o tym że po de-ix-em rozjebało im źrenice na stałe. O co kaman?
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 923 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
GG Alin: skoro z wiekiem dochodzi do zmiany koloru w skutek utraty pigmentu, nie ma powodów, dla których przyjmowanie jakiejś substancji nie miałoby zmniejszać ilości owego pigmentu i zmiany koloru.
dopóki nie udowodnisz, że deks tego nie robi, nie możesz napisać, że jest to fizycznie niemożliwe.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Mi sie zrobily zlote pierscienie dookola zrenic(na razie cieniutkie), a reszte teczowki mam normalnie niebieska. Ale ostatnio dawno nie deksilem, wiec nie wiem, czy nie zacznie mi to znikac, bo jak dla mnie, to wyglada zajebiscie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pier%C5%9B ... Fleischera
Odkładanie się miedzi to efekt niektórych chorób wątroby.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1931 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: GG Allin »
[quote="tehacek"]
GG Alin]

Całe te "udowadnianie" to jakiś żart? Udowadnia się istnienia pewnych zjawisk, nie nie-istnienia.

Kolor oczu się nie zmienia, zmienia się odcień, na jaśniejszy. Nie ma substancji, która byłaby w stanie wpływać na zmiany pigmentacyjne w obrębie gałki ocznej (z tych nam znanych, nie zmienia to faktu że same zjawisko istnienia i występowania depigmentacji oczu w świetle genetyki jest w dalszym ciągu nie do końca wyjaśnione).

W jaki sposób dekstrometorfan miałby wpływać na genotyp człowieka powodując zmianę pigmentacji oczu? Wyjaśnij mi to?

Za dużo filmów się naoglądaliście, promieniowanie gamma nie zmieni Was w Hulka... :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Euler »
[quote="tehacek"]
GG Alin]

Tehacku pojebało Ci się, to oni muszą udowodnić, że DXM zmienia kolor tęczówki. Poza tym, kurwa, nie piszcie o takich rzeczach, bo jeszcze dzieciaki pomyślą, że kaszlodyn jest jak melanż z 'Diuny'.
Ostatnio zmieniony 15 października 2009 przez Euler, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.