Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Witam! Czy ktoś jest zorientowany czy meskalina jest wykrywalna w standardowym multitescie lub czy może dać wynik fałszywie pozytywny na np. Amfetaminę?
  • 1 / / 0
Czesc, chcialbym sie dowiedziec czy nastepujace badania krwi dosadnie wskazuja uzywanie narkotykow

Jonogram (elektrolity)
Mocznik, kreatynina
Glukoza
Tsh
Morfologia
W szczególności jestem zaniepokojony tymi dwoma pierwszymi badaniami, mama mojej dziewczyny ktora jest lekarzem zalecila jej te badania pod pretekstem wykrycia arytmii serca
Czy te badania wskazuja na arytmie serca czy glownie na uzytkowanie roznych ciekawych substancji

Usunięto zły bbcodes / 909
  • 1 / / 0
wczoraj (20 lipca) i dzisiaj (21 lipca) palilam marihuane ale doslownie z 7 buchow max. 2 sierpnia mam test narkotykowy z moczu, nigdy wczesniej nie palilan oprocx tych dwoch razow, jest szansa ze do tego czasu organizm pozbedzie sie tego i nic mi nie wyjdzie na tym tescie?😅
  • 2 / 1 / 0
Jeśli mówisz że tylko 2 razy, to szansa jest. Po takich dwóch razach zielsko można wykryć do 3-5 dni, ale ryzyko zawsze jest
  • 3455 / 553 / 2
21 lipca 2023nxmxretears pisze:
wczoraj (20 lipca) i dzisiaj (21 lipca) palilam marihuane ale doslownie z 7 buchow max. 2 sierpnia mam test narkotykowy z moczu, nigdy wczesniej nie palilan oprocx tych dwoch razow, jest szansa ze do tego czasu organizm pozbedzie sie tego i nic mi nie wyjdzie na tym tescie?😅
Spokojnie, Maryja w moczu na standardowym multiteście max chyba 4 dni jest wykrywalna do 2giego jest sporo więcej dni.

przy jednorazowym zażyciu THC w moczu wykryć można do 3 dni

przy częstym paleniu do 10 dni

przy bardzo częstym i długotrwałym paleniu THC można wykryć w moczu nawet do 21-27 dni po ostatnim użyciu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
siema, rodzice mi robią narkotesty na mocz na których jest amfetamina i kilka innych narkotykow, ale nie ma mety, wziąłem metamfetmine tak zwany krysztal.
Czy kryształ może wyjść jako amfetamina na teście? jak to wygląda?

Przeniesiono do już istniejącego wątku – CATCH
  • 1200 / 300 / 12
Meta jest pochodną amfetaminy - wykryje.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4145 / 679 / 2117
06 października 2023dawidos1234 pisze:
siema, rodzice mi robią narkotesty na mocz na których jest amfetamina i kilka innych narkotykow, ale nie ma mety, wziąłem metamfetmine tak zwany krysztal.
Czy kryształ może wyjść jako amfetamina na teście? jak to wygląda?

Przeniesiono do już istniejącego wątku – CATCH
To bez znaczenia, wykaże amfetaminę, bo meta to jej pochodna. One różnią się obecnością grupy N-metylowej, jeżeli mowa o chemii.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1200 / 300 / 12
@dawidos1234 & @deadmau5 Może jednak jest jakiś cień nadzieji. Chłopak twierdzi, że zażył kryształ. Istnieje prawdopodobieństwo, sądząc po jego młodym wieku (mieszka z rodzicami), że owy kryształ metą nie był tylko jakimś bliżej niezidentyfikowanym ketonem. Będę dociekliwym i spytam: ile kosztował owy kryształ i z jakiej miejscowości? Jeżeli nazwa tematu odnosi sie do nazwy testu, to można pewnie gdzieś pobrać ulotkę i uzyskać więcej informacji, może to jakiś gówno-test kiepskiej jakości który idzie przechytrzyć.

Btw, czy metabolity w siuśkach meth i amph to są te same i czy tyle samo sie utrzymują w moczu? Coś mi sie śniło, że znajoma zażywała MDMA i jej coś nie teges wyszło na tym teście, nie pamiętam dokładnie.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4145 / 679 / 2117
Ale on napisał, że wie, co wziął — jasno nakreślił, że to amfetamina. Chyba raczej wie, co brał.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.