Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3052 / 845 / 5
Nie wiem w chuj długie. Mnie na takim wyjeździe pani od angola złapała jak najebany do⁹ pustego basenu chciałem skakać (chyba poza sezonem było). Dostałem karę w srodku nocy i mnie "na nieświadomce" wyruchala w twarz w "kantorku" w nocy.
Fajna dupa była, do tera by mi raj mogła ujeżdżać
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 3245 / 615 / 0
Czemu nawet Kazik śpiewa o nauczycielce angielskiego, wszystkie co się spotyka jakieś takie atrakcyjne, w sumie to nie ma nic wspólnego z dragami, ewentualnie kolega był upalony czy coś ale w klasie technikum jak nauczycielka angielskiego zatrzymała się koło jego ławki chodząc po klasie, na żywca do niej z tekstem że pani idzie gdzie indziej bo się nie można skupić.
A mnie nie wiem co podkusiło że jak mieliśmy napisać coś z zasadami określonej pisowni, ja napisałem o smoking herbs with some buddhist monks.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 78 / 0
02 stycznia 2025DzoBajden pisze:
Nie wiem w chuj długie. Mnie na takim wyjeździe pani od angola złapała jak najebany do⁹ pustego basenu chciałem skakać (chyba poza sezonem było). Dostałem karę w srodku nocy i mnie "na nieświadomce" wyruchala w twarz w "kantorku" w nocy.
Fajna dupa była, do tera by mi raj mogła ujeżdżać
Czyli na transwestytę trafiłeś kolego?
  • 3052 / 845 / 5
Że co proszę? XD
Nigdy cię laska nie ruchała, zawsze tylko Ty? No offence ale nudne
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1128 / 433 / 0
Swoją drogę niech opowie jak to było "za karę" i "na nieświadomce" bo skoro pamięta, to był świadomy, a żeby mu ryja ujeżdżała to też chyba musiała ogarniać co robi XD i gdzie takie nauczycielki można znaleźć
PS też tak miałem że te od angielskiego najlepsze
  • 3245 / 615 / 0
Jam mam wrażenie że u nas się śmiali jak było to słynne THE PEN-IS ON THE TABLE.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 121 / 3
Pamiętam jak byliśmy w LO to raz spotkaliśmy w lesie ubakanego chuj typa który wyskoczył do nas na dzień dobry: "KURWA NIE MACIE MOZE JAKICHS FRYTEK? mowimy EEE nie a on na to "A JAKIS PIEROGOW NIE MACIE?" Nie pamiętam co było dalej.
  • 55 / 11 / 0
od Angola były co do zasady najlepsze bo najmłodsze, gdyż za komuny to się ruskiego uczyło :D a te od angielskiego to nowe pokolenie już
  • 927 / 78 / 0
05 stycznia 2025DzoBajden pisze:
Że co proszę? XD
Nigdy cię laska nie ruchała, zawsze tylko Ty? No offence ale nudne
Raz, że żyję w stałym związku od wielu lat.
Dwa, że moje dbanie o kondycję fizyczną daje rezultaty, bo po prostu fizycznie nie wobrażam sobie jakby mnie moja pani miała ujażmić:|
Nudy nie odczuwamy. Za to przynajmniej w moim przypadku, póki, co ochota na taką aktywność ostatnio zmalała.
  • 259 / 31 / 0
Napiłem się kiedyś z ziomkiem (noc) i chcieliśmy ogarnąć towares więc piszemy po opkach. Niestety nie było nasych najlepszych więc piszemy po różnych. Z 1km od nas była laska. Więc idziemy i widzimy 2 typów (chuj najwyżej będzie napierdalanka jak będą chcieli skroić). Podbijamy (pod sklep) ona w wózku sklepowy isiedzi/leży? xd. Wiadomo gadka i do rzeczy mówimy co chemy. Mówimy do niej ona w telefonie wogóóle wyjebane na nas. Musieliśmy czasem powtarzać po 2 razy. Staliśmy tak wszyscy z 10-15min i powiedziała, że nie ma pry sobie kurrwa : ). Wkurwienie już niezłe u mnie i u ziomka wiięc mówimy, żeby iść gdzie to tam ma. Ona mówi, że musimy ją tam zawieżć tym wózkiem xd. Mówimy więc żeby wyszła z tego wózka a ona, że nie. Kolejne 10min namawiania jej do wyjścia z tego jebanego wózka nawet jej koledzy wkurwieni. No ichuj uparta kolejne nwm 10-15min kto ją kurwa będzie woził i żeby nie robiła maniany i wyszłą. Koledzy cichociemni, nie odzywali się podczas debaty (chyba się wstydzili koleżank) i swoją postawą pokaali, że ni chuja nie będą jej wozić. Więc negocjuje z ziomkiem (oni wogóle odeszli na 3m od niej). Ziomek tez nie chciał jej wozić mówimy żeby wyszóa bo już wkurw potężny ona wyjebane w telefonie i żeby ją wieść. Nie było innych opek blisko żeby mieć w dupie i sobie pójść, Gadam z ziomkiem i dupa. Oczywiście chuj i padło na mnie :,). Więc do roboty trzeba obwieźć kurwe nafuraną co ją w wózku po osiedlu woziłem. Pcham ten zajebany wózek obok na ławce dalej siedzałą parka i obok musiałem przejechać (cringe jak chuj) dobrze, że byłem podpity bo na trzeźwo nie dało by rady a i tak się paliłem w środku ze wstydu. Pcham ją kurwa i ona pomyślała, że zajebistym planm bezie nagrywanie tik toków ze swoim ludzkim napędem :,). Naszczęscie było blisko (ze 100m), ale i tak się palilem w środku ze wstydu mimo, że nikogo po drodze już nie spotkaliśmy. Podjeżdzzam pod klatke i mówimy żeby wysiadała, po 2min wyszzła i żebyśmy wzieli wózek na góre (nosz kurwa) oni łapią ja z ziomkiem też wnosimy (królowa tylko obserwowała xd}. Wnosimy eh, w środku siedzą wampiry, bierzemu już chcemy spierdalać a ziomek ,,szanuje inicjatywe ale nie chce wózka w domu. Wiec trzeba było odnosić, Odstawiliśmy i do domu. Nigdy kurwa więcej najwyżej się nie orobie, ale bez takiego wstydu chociaż, ale mam powody żeby wstydzić się za inne rzeczy pod wpływem. Zdobyliśmy chociaż kontakt do typa więc nie najgorzej bo miał dobre larytasy ale nigdy więcej takiej akcji xd.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.

Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej

Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.