-ile tych ciastek?
-no nie wiem, tak żeby trochę ich było
Pani poszła pakować te ciastka do worka i czekamy z kolegą. Patrzę na panią, potem patrzę na kolegę - miał on neutralny wyraz twarzy, potem znowu na panią, potem znowu na kolegę - delikatny uśmiech, potem znowu na panią i potem znowu na kolegę - duży uśmiech, twarz cała czerwona, ja widząc go, po chwili też miałem taki wyraz twarzy. Patrzymy oboje na panią i cali czerwoni już ze łzami w oczach dusimy śmiech w sobie. Myślę sobie "nie no nie patrzę na tego debila bo zaraz nie wytrzymam xD". Nie udało się, popatrzyłem się na niego. Jak nie wybuchliśmy śmiechem na cały sklep. W sklepie tylko ja, on i pani, pani kończy nakładać ciastka, a my nic wcześniej do siebie nie mówiąc nagle zwijamy się ze śmiechu. Chciałem się ogarnąć i przestać się śmiać, ale gdy widziałem, że on dalej się śmieje to ja śmiałem się z niego, że on się tak śmieje, a on równolegle widząc mnie też się śmiał, że ja się tak śmieję i takie błędne koło - śmialiśmy się po prostu z siebie jak debile. Kolega cały czerwony ze łzami w oczach nie wytrzymał i wyszedł ze sklepu. Pani przez jeszcze jakieś 20 sekund musiała czekać aż przestanę się śmiać i jednocześnie patrzyła się na mnie jak na idiotę. Gdy skończyłem zapytała:
-ze mnie się tak śmialiście?
Tu nie wiedząc co powiedzieć odparłem:
-niee, nie, kawał nam się przypomniał xD
Za ciastka oczywiście trzeba było zapłacić.
Pani miała te ciastka jeszcze po swojej stronie lady i mówi:
-to będzie 5,50
Ja wyciągam z kieszeni drobne i zaczynam liczyć (a każdy chyba wie jak to jest z liczeniem drobnych po jaraniu). Mimo, że minęła już dłuższa chwila i na ręce miałem tylko cztery monety to za nic nie mogłem się doliczyć 5,50. Położyłem na ladę 5zł i patrzę na nią, ona patrzy na mnie, mija z 5 sekund i dalej nie podała mi ciastek. Myślę sobie "za mało", więc dałem jeszcze złotówkę. Patrzę na nią, ona na mnie, ale dalej nie podaje mi ciastek. Dałem jeszcze 2 złote i czekam, dalej nie podaje mi ciastek, myślę "kurwa jak to". Już miałem dawać jeszcze jedną monetę, ale w końcu podała mi te ciastka i wydała resztę - 50gr z tamtej złotówki i to 2 dodatkowe złote, które wcześniej położyłem. 50 groszy schowałem do kieszeni, a 2zł zostawiłem na ladzie i wyszedłem z ciastkami.
Ciastka były dobre.
mówiła,że chce iść do liceum, że ją chemia i biologia interesuje,
to jej mówie ''chemii cie naucze patrz ucz się i świeć latarką bo ciemno''
nauczyłem jak się robi kota od podstaw w polowych warunkach
świeciła mi na łapę jak ładowałem i.v i jak robiłem w kotle
potem ją odprowadziłem do domu, nawet czekoladę kupiłem.
Waliłem kota i.v na oczach matki,
obudziłem się w szpitalu w pasach z cewnikiem w kutasie totalnie najebany
------------------
Tak mnie sponiewierali w domu, że szok, cała ściana w pokoju we krwi,
łazienka też ujebana, i szyba wybita bo się zabarykadowałem
Scalono. taurinnn
"Rutyna to rzecz zgubna "
Zasadniczym problemem związanym z tym miejscem jest fakt, że widać je z pewnego domku. Uznałem filozoficznie, że skoro to jest niecałe 2 km ode mnie to dam rade łazić tam po nocy. Poczekałem, aż będzie ciemno i zaszedłem nonszalancko od nieogrodzonej strony. Okazało się, że przełażenie po ciemku przez 200 metrów betonu, drutów i innych gówien to naprawdę słaba sprawa. Na plecach 10 litrow ziemii i woda, w ręku sadzona i ruch wybitnie trójkończynowy.
Kiedy dotarłem w końcu na miejsce miałem chęć rozpłakać sie ze szczęścia. Wykopalem saperką odpowiedni dołek, uznałem że miejscówka jest dobra, wsadziłem planta, wylałem wodę i poszedłem. Tym razem skróciłem sobie drogę i po prostu przelazłem przez siatkę uznając to za prostsze niż potencjalne skręcenie kostki w tym syfie.
Dumny ze swojego osiągnięcia, kroczący ciemną drogą zobaczyłem jakiś ruch. I tak oto, z rosnącego zboża wynurzył się dzik. Stanąłem jak wryty pół metra od tego wielkiego skurwysyna. Zwieracze jakimś cudem wytrzymały. Popatrzyliśmy na siebie (znaczy się mogę tylko przypuszczać co dzik robił bo słabo go widziałem i byłem zajęty inicjowaniem spierdalania) a potem zaczęliśmy się od siebie oddalać.
Liczę na dużo deszczu w to lato
Żeby nie było offtopu utrzymam gówniany poziom wątku anegodtką o tym jak dostałem wreszcie w aptecę pompki z gumowymi tłoczkami, w dodatku aptekarka nabiła mi jakąś dychę mniej, a wcześniej dostałem rolki, listek zolpi i 200 tramców za 55 zł 8). Wybaczcie że nie było nic o kupowaniu Akodinu, następnym razem bardziej się postaram
Ps. Zawsze myślałem że masz nick 'Fatamorgan' i jakoś nie mogę się przestawić na poprawną wersję xD
My to w sumie kilka metrów od niego na balkonie go dopingowaliśmy ale chyba udawał, że nie słyszy.
Poszedłem zalać sobie "nudle" i kumpel woła, że jebany torby zostawił i poszedł. Ja z takim bananem drę mordę "NO CO TY PIERDOLISZ HAAAAAAAAAAAAA" wyskakuję na balkon, wywieszam się przez barierkę, a ten stoi w tym miejscu. Jak wypadłem tak wpadłem z powrotem tylko na glebę i śmiech.
Wszedł gdzieś do bloku, stara szmatogłowa go wpuściła jakaś. Za kilka minut wyszedł i znowu pod balkon i te kręcenie głową. No kruwa tak komicznie to wyglądało, że hej. xD
W końcu poszedł... i wrócił z drugiej strony i to samo.
W końcu poszedł... i nie wrócił.
I się martwić zaczęliśmy, bo burza szła i ciemno się robić zaczynało, a on kurtki nawet nie miał. Już miałem go iść szukać, narzeczona zupę gotować coś w ten deseń.
Potem co jakiś czas sprawdzaliśmy czy go nie ma (serio się martwić zaczynałem
kurwa
nie mam z przodu domofonu i rzucamy klucz z balkonu
no i jakos dwa tygodnie temu sie jeden zlamal to chowamy do takiej torebeczki
ze smakolykami
kurwa jaki down
i sobie wczoraj do tego hometa stwierdzilem ze dorzuce 3-MeO-PCE
a tu chuj, wysypalo sie wszystko do torebeczki, bo klucz rozerwal woreczek strunowy podczas ladowania
wylizalem reszte i cos kleplo ale kuuuuuuwa
Jadę Tramwajem, wchodzi kanar blokuje kasowniki.Ale tramwaj jeszcze nie ruszył. Wyskakuje a ze mną 2 małolatów około 20. 30 sekund gadki, chcesz cukierka ? Ile, 30 zł Dawaj będę miał na poprawę humoru. Wrzucam pół , godzina mija wrzucam drugie pół. Wjebać się dałem myślę. Po czym tak wjeżdza że wypierdalam do domu gubiąc wzrok non stop. w domu 4 h nic nie pamiętam. o 6 rano po 6h jakoś ogarniam że mam jakieś psychodeliczne zejście lecę do sklepu i całą niedziele, zapijam bo nie słyszę nawet swoich myśli w głowie. Dodatkowo poniedziałek przeleżałem do 17 cały w łożku. Tak JEDEN malutki cukiereczek, rozpierdolił mnie i popalił mi styki na 2 dni...
K. zatrzymuje kiwający się w przód i w tył fotel i mówi:
- Ej bo zaraz Ci...
No i zwiało.
A przez następną chwile zamiast ratować co się da śmialiśmy się jak idioci
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Ja miałem podobna sytuacje.Wzięliśmy z kumplem 5 gram palonka.Rozłożyliśmy to na papierze na mniejsze kupki.Niosę ten papier i zawiał wiatr przez okno a wszystko na dywan.
Później zbieranie z dywanu tego co się dało.Nie było wcale do śmiechu.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ministerstwo_spraw_wewnetrznych_hiszpanii.jpg)
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach
Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/psychodeliki-medytacja-wplyw_0.jpg)
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania
Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alkoupadek.jpg)
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów
Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.