Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 230 / 6 / 0
Kvjon pisze:
inzytol (...) Jadł to ktoś? Jest suplementem diety. Może znalazłem narkotyk idealny :rolleyes:
Jest składnikiem spermy, smacznego :-) .
Autor pomysłu z braniem sody przed kodeiną, możesz wziąć kodę za moje zdrowie.
  • 1931 / 316 / 0
ostatnio pijam z 3-4 puszki mountain dew i adrenaline (bazujacym na mautain dew)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
dr_Gonzo_lol pisze:
Super jest nowy zielony tiger z esterem glicerolu.
Energetyk to jest podstawa u mnie przy paleniu MJ.
Zielony tiger chyba jungle jest niezly. Nie jedzie tak od niego wit.B i nie ma smaku taniej oranzady. Niczego lepszego z energy-shitow nie pilem!
Mieszkam w dev/null
  • 3 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Jansos »
sieka pisze:
drag pisze:
W pubach/supermarketach/sklepach z odżywkami. W aptekach raczej tego nie kupisz. To nie jest do ćpania.
Usmiejecie sie,ale ja do kofeiny podchodze jak do koki.Zaczynam od optymalnej dawki,potem wrzucam co 2-3 godzinki
sobie standardowe ilosci...taki "ciag"robie sobie raz na tydzien,kiedy jestem ospaly po melanzach....pod koniec takiego dnia zmeczenie jak reka odjal i to bez zadnych skutkow ubocznych,a napoje energetyzujace nadaja sie do tego swietnie(wole w upal 2 max powery niz goraca czarna z 3 lyzeczek,ktorej i tak za chuj nie poczuje)

A w TV(dobrze pamietam)mowili,ze speed8 wogole zostal wycofany ze sprzedazy bo zawieral tyle kofeiny co 10(!!!!)kaw,podczas gdy limit dla zdrowia to 5.Material ogolnie dotyczyl tzw.legalnych dopalaczy nie tylko kofeiny(znalazly sie tam m.inn.:Powerade i inne izotoniki).Mowa byla takze o tym ze WSZYSTKIE(!!!!!)one wywoluja uzaleznienie juz po krotkim czasie.

Ale media to media.
To chyba byla akcja faktu, radia maryja i superexpresu! Btw kto pil kiedys energetyka phenix?
Mieszkam w dev/null
  • 5 / / 0
Jansos pisze:
dr_Gonzo_lol pisze:
Super jest nowy zielony tiger z esterem glicerolu.
Energetyk to jest podstawa u mnie przy paleniu MJ.
Zielony tiger chyba jungle jest niezly. Nie jedzie tak od niego wit.B i nie ma smaku taniej oranzady. Niczego lepszego z energy-shitow nie pilem!

masz racje zielony to jungle
zdecydowanie najlepszy z całej trójki kolorowych tigerow
  • 614 / 5 / 0
kupcie sobie tabletki z kofeiną 200 mg, wychodzą 10x taniej i działają 666x lepiej.

http://sklep.kfd.pl/interactive-caffein ... p-915.html

ja takie kupiłem, polecam poszukać w innych sklepach/allegro, bo tutaj akurat już nie ma.
  • 3362 / 349 / 0
zielony / zolty / niebieski monster
rockstar normal / mango juice <3
redbull cola (cos wspanialego na gastrofazie.)
dr. pepper
burn
redbull
burn shot

w poprawnej kolejnosci. :)
  • 1530 / 9 / 0
GG Allin pisze:
ostatnio pijam z 3-4 puszki mountain dew i adrenaline (bazujacym na mautain dew)
Dziś testowałem. Po nieprzespanej nocy rano kawa gówno dała to o 12 wypiłem ów specyfik. Od razu postawił mnie na nogi. Teraz jeszcze kawkę do podtrzymania klimatu, a wieczorem browar i spać. Ogólnie nie jestem jakimś wielkim fanem energetyków, (albo innych nowych produktów) jak wychodzą pod znaną marką, ale to mnie pozytywnie zaskoczyło.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 250 / 1 / 0
No dla mnie adrenaline i burn to zdecydowani faworyci:)
  • 25 / / 0
Re: Re:
Nieprzeczytany post autor: Misiekk »
To chyba byla akcja faktu, radia maryja i superexpresu! Btw kto pil kiedys energetyka phenix?[/quote]
Ja piłem, zajebisty a tani.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.