Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 365 / 0
14 grudnia 2019clyde79 pisze:
Effentora pod policzkowo żeby było fajnie to 8 tabletek 400 i plaster 100 przyklejony. Odjechałem po 3 listkach czyli 12 tabletkach 400 w cztery godziny. Biorę regularnie codziennie od 4 lat. Z powodu choroby. Ale się spodobało i razem z żoną dziennie po listku 400setki jemy .

zarłem effentore i za hu*a nie mogłem sie tym ugrzać .. i to mialem dawke wyzsza niz 400mcg ...
  • 1680 / 266 / 0
Około 40mg fentanylu wapo (biodostępność z 50%)
Największy przegryw na forum
  • 2 / 1 / 0
Obłędna ilość 60 procentowej nalewki na spirytusie, gdybym nie usnął na siedząco w fotelu ze spuszczoną głową to bym zdechł, na szczęście odzyskałem przytomność tylko zarzygany i zaszczany nawet bez kaca bo ciągle pijany.
  • 2003 / 121 / 0
15 kwietnia 2020sprawdzone_info pisze:
Około 40mg fentanylu wapo (biodostępność z 50%)
A nie wierzyłem że poza Oxanem i A. ktoś mnie przebije w dawkach fenta. A jednak xD
  • 1223 / 487 / 0
A największe po których się przekreciliscie?
  • 2814 / 365 / 0
Pecfent 4psikniecia po 400mcg co daje 1,6mg fenta.. Majka 1200-1500mg P.O .. Petydyna 350mg IV..
  • 13 / 1 / 0
około 800mcg fenta iv i ledwo przeżyłam;')
  • 1536 / 208 / 0
05 lipca 2020igla83 pisze:
A największe po których się przekreciliscie?
No, kurde, pierniku, uprzedziłeś mnie z tym pytaniem. Ale ja stary i refleks już nie ten.
Też widzę, że czujesz głupotę tego wątku, osobników chwalących się rekordami, można zaliczyć jako kandydatów na wkłady do trumien.
Ciekawe, ilu olimpijczyków wystartuje jeszcze w tej konkurencji. Myślę, że zwycięzców można zgłosić do Nagrody Darwina, nieprawdaż, mon cher?
  • 2116 / 630 / 0
Stety, niestety, nie dowiemy się jakie będą nasze w tej konkurencji (para)olimpijskiej, a rywalizowanie z Amerykanami z Erowida na ng/ml uważam za cokolwiek podobne do rywalizowania z transseksualistką na długość penisa przez mężczyzn. Niby okej, ale jednak coś, kurwa, nie tak z tą wygraną. Wybacz wulgarny humor, czasem nie da się mniej dosadnie.

@stary dziad
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 26 / 6 / 0
Chyba 180mg klona
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.