Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Jak w tytule, z czystej ciekawości ile może znieść ludzkie ciało.
Tylko się nie wzorować. Ja zaczynam:
180/120 i puls 160 oraz 200/40, pulsu nie pamiętam, ale to świeżo po operacji pod opieką.
  • 1095 / 34 / 0
190/90, puls nie pamietam, po 2 pixach na MDEA (niespecjalnie mi sie podobaly). Na disko mialem cisnieniomierz ze soba heheheeh.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 84 / / 0
190/135 puls 130 - winstrol + tesc + etylofenidat , na kacu po melanzu , p wypiciu energy drinka na pusty zołądek- najgorsze z wszystkich wymienionych. sporo tescia poszło w krew.
  • 3854 / 315 / 0
Tylko czekać, aż ktoś krzyknie - challange accepted, a następnie jakiś znajomy, wjebie screen aktu zgonu ;-)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 45 / 1
Ciśnienie 170/110, bpm 150
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 823 / 11 / 1
Puls 160 i to było już dla mnie za dużo... Był jeszcze przypadek, że urządzenie mi wariowało z pomiarami raz 180 raz error...ale czułem, że jest grubo za grubo - kochane benzo :heart: Norma po każdych stimach u mnie to 130 nawet po minimalnych dawkach więc wnioskuje, że mam dość wrażliwe serce.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 34 / / 0
180/110 na trzeźwo u lekarza, kiedyś zdechne od stresu.
  • 32 / / 0
około 180/100 jak byłem zmuszony iść do urzędu wyrobić jakieś papiery, dawno temu jak sie bałem wychodzić z domu, po wizycie wyglądałem jakbym wleciał do basenu :-D
  • 11 / 4 / 0
250 / 150 po 3mmc, hemoroid mi wyskoczył ale przeżyłem :)
  • 766 / 136 / 6
Aż tak potrzebujecie pożywki dla Waszego marnego ego, że licytujecie się poziomem głupoty i stopniem uszkodzenia układu krwionośnego? :-(

Za 24 godziny zamykam i usuwam temat, jeśli nikt z moderacji nie wyrazi sprzeciwu.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.