Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
2. DHC przez pierwsze 2 dni, potem nie klepie.
3. Najchujowszy możliwy opio czyli tramadol. Kurwa już wole antydepresant tianeptyne.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
U mnie najlepszy koda najgorszy brown.
Żebym niemiło opiat jaki wspominał? Mogę jedynie naskrobrać, że gdy zaczynałem swą przygodę z kodeinką, która była moim 1szym opio chyba, zajadałem się nią samą w sobie. Przy którymś razie z 300 mg dostałem zapadającej w pamięć reakcji antyhistaminowej:| Że byłem z ziomkiem, to poszliśmy do łazienki, pochyliłem się nad wanną i mówię - dawaj, lej na mnie zimną wodę! Najprościej. Później miałem błogostan. Nie uważam kodzitsu za najmniej przyjemny opioid, jednak zdaję sobie sprawę, jakie konsekwencje niesie ze sobą używanie takich środków.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.