Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
Djarumy, nie dosc, ze sa najmocniejsze, to jeszcze najlepsze :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 2 / 0
Ale czy wszystkie "modele" Djarumów są takie mocne? Bo szczerze mówiąc mocniejsze działanie na mnie mają camele(0.8mg). A najmocniejsze jakie paliłem to westy czerwone(0.9mg)
Ostatnio zmieniony 29 marca 2010 przez Nananana, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1611 / 34 / 0
[quote="Elwis"]
tytoń Red Bull palony bez filtra ostro daje. ]
Zgadzam się z tym - kilka buchów mnie zamroczyło, odebrało dech wręcz. Skrajnie toksyczne gówno, nie wiem po chuj robić sobie taką krzywdę, przyjemności zero.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 849 / 42 / 0
Mniej toksyczne niż ten papierosowy syf. Jeśli jak przypuszczam był to tytoń zware to proporcja nikotyny do smoły jest w nim najkorzystniejsza dla palacza - od cholery nikotyny a smoły stosunkowo niewiele. Niestety tytoń tego typu wyrywa gardło i wywraca na lewą stronę. Lepiej palić z filtrem albo przetestować halfzware.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
Lighty od mocnych szlugów różnią się z tego co słyszałem jedynie 'gęstością' filtra. To co pisze na paczce to ściema.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 519 / 2 / 0
Ale na paczce jest podana ilość wchłanianej nikotyny.
  • 26 / / 0
kiedyś bym powiedział, że foxy czerwone sa mocne, ale w sumie nie ogarniam papierosów, kupuje je, bo co tu dużo ukrywac uzalezniony jestem chyba od nikotyny
  • 342 / / 0
Witam :) no zaleźy o których fajkach mówimy . Ja obecnie pale Viceroy light już dość długi czas smoliste- 7mg , nikotyna - 0,6 mg tlenek węgla 8mg, ale sądze , że najmocniejsze z dostępnych u nas to Marlboro czerwone , mocne , męskie :D no i te samorobne gilzy + jakiś hardcorowy suchy tytoń to pewnie grubo przekroczy norme :) A co do kolegi Warzawskiego Ćpuna , chyba to co na paczkach napisane to nie ściema , ale każdy pali inaczej a fajki zapewne testuje jakaś maszyna a nie człowiek , więc my i tak wciąamy różne dawki nikotyny , i gestość filtra ma zapewnie jakieś znaczenie :) Pozdrawiam
Dla skurwysynów nie mamy litości.
  • 142 / / 0
Red Bull Zware Shag - chyba najpotężniejsze gówno, jakie paliłem - bodaj 20/1,8/18 przy użyciu slim filtra
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 507 / 11 / 0
[quote="MarcinM21"]
(...)no i te samorobne gilzy + jakiś hardcorowy suchy tytoń to pewnie grubo przekroczy norme ]
Prawda. Ostatnio zostałam poczęstowana właśnie czymś takim i ostro zakręciło mi się we łbie, mimo że palę od jakiś dwóch lat. Na allegro taki tytoń coś około 80zł za 1kg stoi, mocny jest i o wiele bardziej opłaca się samemu kręcić, niż bulić dychę za paczkę. Zresztą, gdzieś temat o samoróbkach jest, poczytaj sobie.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
ODPOWIEDZ
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.