Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 149 / 20 / 0
Witam, szukam substancji która wydłuży i polepszy stosunek i można ja w miare regularnie uzywac. GBL się swietnie spisywał w tej kwestii ale wiadomo jak jest obecnie z jego dostępnością. Zaznaczę tez ze nie chodzi mi o jakieś wypierdalacze w stylu feta bądź ketony bo to już za duzy kaliber.
  • 968 / 95 / 0
  • 356 / 68 / 0
mnie libido skakalo jak pojebane po opioidach, bardziej niz po jakichkolwiek speedach czy euforykach. ale ja to ja. opiaty troche (malo powiedziane) przedluzaja stosunek i sprawiaja, ze nigdy nic nie boli, wiec nie jest to najbezpieczniejsza opcja.
  • 217 / 115 / 0
pregabalina jest magiczna
LSD jest super jeśli jesteś z psajtrensową dzikuską w dredach, oswojoną z psychodelikami i odleglejszymi orbitami astralnymi
tramal+ sildenafil jeśli chcesz pałą gwoździe przybijać
fenibut + alko uczyni z ciebie potulnego barbarzyńcę
emka pixy wiadomo

do każdego z tych miksów polecam też piracetam
Notoryczny offtop - delicsajko
  • 259 / 98 / 0
08 czerwca 2021sem pisze:
paroksetyna
Sarkazm? Ta substancja mocno spłyca doznania. Wiem bo byłem długi czas na wysokich dawkach. Napewno ma to swoje zalety i nie dziwie się , że jest przepisywane nie tylko na sprawy psychiatryczne, ale i na przedwczesny wytrysk. Młode , jurne chłopy raczej nie powinny stać się impotentami podczas kuracji. Gorzej gdy jest się 30+... uboki dają się wtedy mocniej we znaki. Choć wtedy to pw nie jest już problemem.
Aha. Specjalnie pod pw wymyślono chyba dapoksetynę - ssri o krótkim czasie działania.

Gdybym miał podać coś wzmacniającego doznania to zdecydowanie meth i dobra, prawoskrętna amfa. Na drugim miejscu baklofen ( GBL jakoś mnie ominoł) / fenibut.
Na 3 zielsko ( solo choć najlepiej w miksie z ww).

tramadol natomiast ... nic specjalnego nie ma jak dla mnie to zaoferowania w tym zakresie.
  • 6 / 8 / 0
Do przedłużania stosunku maści z lidokainą Ew. Masturbacja przed. Nic nie zastąpi naturalnej mózgowej chemii kiedy juz człowiek porządnie nauczy się uprawiać seks :D
  • 1876 / 192 / 0
Dokładnie, wiem, że dla autora tematu post bezwartościowy, ale nie ma co skażać substancjami jakże wspaniałej czynności, jaką jest seks. Jak wejdziesz w miks używki+seks później będziesz narzekać, że bez nich to już nie to samo i nawet nie masz ochoty na zwykły. Już lepiej zostać przy przygodnych seksach na imprezach po alko
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2801 / 360 / 0
19 czerwca 2021porkchop pisze:
08 czerwca 2021sem pisze:
paroksetyna
Sarkazm? Ta substancja mocno spłyca doznania. Wiem bo byłem długi czas na wysokich dawkach. Napewno ma to swoje zalety i nie dziwie się , że jest przepisywane nie tylko na sprawy psychiatryczne, ale i na przedwczesny wytrysk. Młode , jurne chłopy raczej nie powinny stać się impotentami podczas kuracji. Gorzej gdy jest się 30+... uboki dają się wtedy mocniej we znaki. Choć wtedy to pw nie jest już problemem.
Aha. Specjalnie pod pw wymyślono chyba dapoksetynę - ssri o krótkim czasie działania.

Gdybym miał podać coś wzmacniającego doznania to zdecydowanie meth i dobra, prawoskrętna amfa. Na drugim miejscu baklofen ( GBL jakoś mnie ominoł) / fenibut.
Na 3 zielsko ( solo choć najlepiej w miksie z ww).

tramadol natomiast ... nic specjalnego nie ma jak dla mnie to zaoferowania w tym zakresie.
Odniesiesz się do tego jak baklofen wpływa na libido itp ? . Pytam bo przymierzam się do brania baklofenu i zaciekawiło mnie ze wspomniałeś o nim
  • 1037 / 242 / 0
Arginina,Cytrulina, witamina B3.
  • 4994 / 851 / 0
Polecam baklofen 50 mg
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.