Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 80 / 0
A baza?
  • 1874 / 96 / 127
Nie mam pojecia zapomniałem, spytam sie kumpla który robił sam podkład pod fejk #. Zapamietałem tylko, ze wosk pszczeli ale imo baza to kawa+zmielone na pył ziółka jakies. ALe nie jestem pewien, tylko taki fejk sie chujowo topi i smierdzi świeczka...
wolna molekula
#mops
  • 1425 / 80 / 0
Kawa to conajmniej dziwny pomysł , ale dodając jej odrobinę uzyskuje się jakiś tam aromat.
  • 20 / 1 / 0
Kawa? Tak jak hess powiedział, dziwne połączenie. Przy spalaniu kawy smak nie zmieni się na ultra gorzki?
Frederick.
  • 26 / 1 / 0
Byłem kiedyś w posiadaniu bazy na wosku pszczelim, smakowało i paliło się niemiłosiernie, sam próbowałem robić mieszając pył zielska podbiału z syropem klonowym niestety nic z tego
Uwaga! Użytkownik Ekstremalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Siemanko! Orientuje sie ktos w jakis sposob wymieszac 5f mdmb z podkladem fake hashu zeby wszysztko rozeszlo sie rownomiernie? podklad bedzie gotowiec kupiony z neta
  • 140 / 43 / 0
Dobrych dziesięć lat temu to robiłem, ale tego się nie zapomina XD. Podziel podkład na mniej więcej równe części, podobnie samą substancję (np. 10g na 10 części po 1g każda i 1g substancji po 100mg), a później zmieszaj każdą z osobna, a na koniec połącz wszystko.
  • 8 / / 0
30 listopada 2017Ekstremalny pisze:
Byłem kiedyś w posiadaniu bazy na wosku pszczelim, smakowało i paliło się niemiłosiernie, sam próbowałem robić mieszając pył zielska podbiału z syropem klonowym niestety nic z tego
Smakowało i paliło się niemiłosiernie - to znaczy że tak nie dobre było, czy że tak dobrze wyszło?
  • 1040 / 150 / 0
Najlepszy podkład do fake hash: pasta do butów (brązowa jeśli maroko lub czarna jeśli afgan), plastelina, środki aromatyzujące (np. olejek konopny, zapach wiśni, mięta, pomarańcz).
  • 8 / / 0
27 października 2020Metropolis pisze:
Najlepszy podkład do fake hash: pasta do butów (brązowa jeśli maroko lub czarna jeśli afgan), plastelina, środki aromatyzujące (np. olejek konopny, zapach wiśni, mięta, pomarańcz).
To brzmi jak nieśmieszny żart %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.