ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nigdy mi się tak dobrze nie tańczyło jak po niebieskiem RedBullu 😎
I klasycznie punishery
  • 110 / 38 / 0
Najlepsze cukierki to takie które się jadło na początku przygody jak receptory były świeże.

Ale tak to zajebiście wspominam różowego punishera co jadłem miesiąc temu po długiej przerwie. Mogłem połówkę bo miałem fazę życia jak po pierwszych razach
  • 1 / 1 / 0
Pierwsza w życiu to fioletowa Philipp Plein. Wzięta na apartamecie wśród bardzo bliskich trojga przyjaciół. Takiej euforii jaką miałem wtedy, nie znalazłem drugi raz w substancjach. Teraz PP na disco na parkiet jest super. Poza tym różowe małpki działają na ruchanie, kolory są po mefedronie, a domino na spanie. I życie jest o wiele piękniejsze. 🤭
  • 9 / 1 / 0
pomarańczowe tesle w 2019, nie był to mój pierwszy raz z pigułami, więc zdecydowanie nie był to efekt "pierwszego razu", ale zadziałały super. nigdy później już nie trafiłam na takie działanie w pigułach
  • 68 / 7 / 0
Czerwona serca, po jednej stronie napis love, po drugiej sex, nieziemska faza i ochota na sex, parę lat temu do dostania u największego polskiego vendora na darku
  • 23 / 2 / 0
Punishery niebieskie i Mitsubishi białe.
Uwaga! Użytkownik kosmita89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Białe krostki
Uwaga! Użytkownik krostyprzekaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 76 / 0
Mało w życiu próbowałem bo średnio lubię emki, ale ulubione były punishery i masaratti, a najlepiej to ogarnąć MDMA w kryształe.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / 17 / 0
białe armani dobre kilkanaście lat temu
fioletowe toyoty też kilkanaście lat temu
różowe domino
Pomarańczowe tesle
Te jakoś tak wspominam z nostalgią a zjadłem pigul i emki to myślę , że tysiąc to tak spokojnie
  • 1 / / 0
W 2011 roku w mieście piernika mieliśmy trójkątne białe krzyże i to było tak dobre że pamiętam do dziś. Gdy zamykałeś oczy to widziałeś muzę która akurat grała. Kosmos.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.