Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 428 / 4 / 0
Pożyczyłem na DXM od przyjaciółki której obiecałem, że już nie będe brał DXM, 10zł, że niby babce muszę oddać.
Do tego jak mi się nudziło u koleżanki, zauważyłem, że ma rozpuszczalnik, kirałem, ale tylko raz.
Kiedyś też stałem pod apteką, kaszlałem non stop i pytałem się wchodzących czy nie mają paru zł na lek na kaszel, po jakiejś godzinie uzbierałem na 2 paczki Thio (chyba tylko 3 osoby mi coś dały). W sumie sam nie wiem po co to robiłem, bo w kode nie jestem wjebany, brałem tylko pare razy, ba, nawet jakoś słabo na mnie działa i nie czuję tej "euforii". Ale wszystkie te sytuacje były już jakiś rok temu i teraz tego żałuję.
pamparampam
  • 78 / 1 / 0
Zmieniłem pracę na lepiej płatną ;). A stara robota mi bardzo odpowiadała - to co lubię robiłem + od 10 do 18, można było się wyspać i na kacu przyjść, tylko zarobki za małe a używki kosztują. Nigdy nie pożyczałem na dragi, ale czasem zdarzyło się wpierw opłacić przyjemności a dopiero potem rachunki... Więcej grzechów nie pamiętam ;).
♪♫♪ harmony (: ♪♫♪
  • 1053 / 75 / 0
A nie proponowali Ci sami potem? Toż wystarczy trochę kultury z obydwu stron i wszyscy są zadowoleni.
czasem proponowali, ale juz wtedy nie bralem od nich 2 raz. Teraz mowie, ze sobie odbije jak np montuje komus pione, czy dyche, nigdy nie kroje, ew. doliczam jakas zlotowke do sztuki jak biore komus kilkadziesiat.
  • 1993 / 490 / 0
Tego wieczora co cpałem wypiłem jeszcze dwa piwka (wiem, ) ale dziś czuje sie ok, zadnych nudności czy nieprzyjemności zoładkowych.
Wcześniej wypiłeś 2 piwa a potem zjadłeś 8g paracetamolu ? Radzę Tobie udać się do lekarza.
Bo mogłeś sobie spizgać porządnie wątrobę, a ona nie boli dopóki nie jest tragicznie. %-D

Sory za oftopic ale takie przedawkowanie paracetamolu, jeszcze w miksie z klonami i alkoholem naprawdę może być niebezpieczne.
  • 953 / 4 / 0
chyba najgorsze było podprowadzenie własnemu, naprawdę kochanemu dziadkowi stówki i paru tabletek relanium. do teraz mam wyrzuty sumienia, zwłaszcza o te pieniądze.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 451 / 2 / 0
tak, opierdalanie dziadków też mi się zdarzyło, raczej z mniejszych sum, ale systematycznie, jak mi brakowało do palenia czy coś. miałem parę lat temu akcję, że mój kumpel robił przekręty na telefonach i miałem co parę dni nowy, średnio 3 razy w tygodniu sprzedawałem telefon, żeby mieć na dragi ;] koleś z komisu trochę dziwnie na mnie patrzył :D
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 2 / 0
Wyciąłem obcęgami dziurę w siatce ogrodzenia pewnej działki, gdzie ujrzałem przepiękne wielgachne okazy amanita muscaria pomiędzy młodymi brzózkami. Normalnie bym przeszedł przez ogrodzenie, ale jego właściciel uznał, że warto dołożyć na górze drutu kolczastego, więc nie chcialem się poharatać, a te piękne kapelusze po prostu MUSIAŁEM zdobyć.
Uwaga! Użytkownik zielona_swinia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 162 / 1 / 0
@zielona_swinia - Jeśli właściciel działki szanował temat grzybów to skurwysyństwo. Jeśli nie to wcale nie było złe. %-D
  • 41 / 2 / 0
Jeśli był to typowy statystyczny obywatel naszego kraju, pewnie by te muchomory zniszczył, bo to przecież "trujące grzyby".
Uwaga! Użytkownik zielona_swinia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
No to tak kradłem dużo i do tej pory to robię mam kuratora i jestem o krok od poprawczaka lub ośrodka. Zajebałem tez dużo rzeczy staremu min. hajs raz nawet 500 PLN :/ nie raz brałem pieniądze na jakaś składkę do szkoły itp. Najgorsze to chyba ze pożyczałem pieniądze od babci która ma zaburzenia pamięci :/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.