Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 502 / 40 / 0
Historie ze złomem to chyba sporo ćpunów przerabiało :) Kiedyś na ciśnieniu przeszukiwaliśmy u kumpla całą piwnicę w poszukiwaniu czegoś do zdania. Znaleźliśmy jakieś rurki, koło od roweru i w chuj puszek, dostaliśmy 15 zł za to wszystko. Na połówkę jarania było. Z innych rzeczy przypominam sobie:
-regularne podkradanie hajsu dla rodziców, sumki raz mniejsze, raz większe, zazwyczaj szło na marychę albo fetę
-w klasie maturalnej brałem co tydzień 50 zł na korepetycje, niby z angielskiego, oczywiście na żadnych korkach nigdy nie byłem, w czasie kiedy mówiłem że idę na korepetycje szedłem do kumpla z bloku obok i paliliśmy gandzie, matka ani razu się nie zorientowała
-ogólnie maturalna była dla mnie narkotykowym el dorado, brałem pieniądze na jakieś repetytoria, zeszyty, podręczniki, przez całą klasę kupiłem chyba jeden lub 2 podręczniki, często też robiłem tak że kiedy musiałem coś kupić brałem na to 2 razy więcej pieniędzy, nie muszę mówić co się z nimi potem działo
W sumie tyle, pewnie o wielu rzeczach zapomniałem, ale jak przypomnę to dopiszę.
  • 14 / / 0
lizak321 no własnie co pisałem o tym złomie to tez zbierałem na domowke u kolesia co wynajał hate na slumsach ( uważam ogolnie ze warto na grube melanze wynajmowac pokoje xd ) tez tam było duzo włada alko i mj jedank to było kiedys i nigdy juz to nie wroci a szkoda
  • 115 / 1 / 0
Wyjebałem mp4 i sprzedałem. Ale wyjebałem ją skurwysynowi, który próbował zgwałcić moją znajomą. Więc nie wiem, czy to znowu takie złe..
That's sick enough
  • 142 / / 0
Mp4 za cnotę znajomej to uczciwy układ.
  • 3129 / 26 / 0
Tak, sprawiedliwości stało się zadość.
High, how are you?
  • 5774 / 1180 / 43
hehe wyrwałem starej wora palenia z ręki i uciekłem z domu... młody byłem ale nie żałuję :) pomimo spiny w chacie .
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 205 / 1 / 0
Sprzedałem monitor crt brata na rynku z 6lat temu. :D
Skurwysyn.
  • 91 / 15 / 0
4 rano. Siedzimy we trzech gdzieś w krzakach przy jakiejś drodze na zejściu po amfie i zastanawiamy się skąd tu wziąć kasę na dalszy melanż. A. wpada na pomysł - widział sporą rurę u sąsiada, którą można na złomie opchać. Przełazimy przez płot i dźwigamy tą rurę przez płot. Gdy już ją przerzuciliśmy, poszliśmy się zdrzemnąć i poczekać na otwarcie złomu. Budzimy się o 9, bierzemy wózek i targamy tą cholerną rurę przez drogę. Rura często nam spada z wózka i toczy się drogą. Auta trąbią, zatrzymują się a my na zmiane śmiejemy się i wkurwiamy się na siebie ("i po cholerę to puszczasz, trzymaj tą rurę"). W końcu docieramy na złom, ostatkami sił. Facet przykłada magnes, i mówi że tej rury nie weźmi bo nie jest metalowa, jakiś cholerny eternit czy inne gówno. Każe nam ją zabrać. Wkurwieni rzucamy rurę pod płotem nieopodal złomu. Po południu przychodzimy z odważnikami od kół (ołów), które udaje nam się opchać, i jednocześnie dostajemy zjeby za tą rurę - okazało się każdy przechodzący ze złomem, zabierał tą rurę to kolesia ze złomu, a ten powtarzał że jej nie weźmie, i ta rura krążyła między skupem a płotem, co rusz zabierana pzez kogoś innego. Facet kazał nam ją wypieprzyć gdzieś dalej. Mijamy rurę i się nią nie przejmujemy, mamy kasę na melanż i idziemy prosto do dilera.

Ot, taka opowiastka jakich wiele :)
  • 984 / 5 / 0
kurwa historia z rurą mnie powaliła, to sie kwalifikuje na najzabawniejszą rzecz jaką zrobiono zeby się naćpać :D
głupio wyszło...
  • 193 / 2 / 0
o kurwa ale sie uśmiałem ta historia z rurą mnie rozpierdoliła oplułem monitor i poryczałem się ze śmiechu..
ale zeby nie było offtopu to napiszę swoją małą historyjkę :
pewnego dnia chcieliśmy z kumplami pojechać na dłuższy weekend nad morze na mały melanż no i potrzeba było trochę floty na ten wyjazd miałem wtedy 16 lat i nie zarabiałem a na starych nie mogłem liczyć ze mnie wspomogą no to trza było sobie poradzić wiec znalazłem w chacie radio samochodowe pioniera które mój stary wyjął ze swojego sprowadzonego wtedy jeszcze z RFN-u auta, wizualnie pionieer wygladał całkiem nieźle ale wcale nie działał w sumie tylko radio grało ale trza je było stroić "na oko " bo nawet podświetlenie nie działało i nie było widać jaka fala się wyświetla na wyświetlaczu i wpadłem na taki pomysł ze sprzedamy je chłopakom ze wsi jako nówkę funfel nie śmiganą i tak też zrobiliśmy poszło za 100zł na tamte czasy kupa szmalcu to była i nieżle wtedy za tą stówe się pobalowalo dodam jeszcze ze wtedy nad te morze pojechaliśmy kumpla starego samochodem bo starzy jego byli na urlopie w górach a my autem nad morze ale najlepsze było ze zeby troche zdiać koszta pojechaliśmy na stacje Aral-a i ukradliśmy pełen bak paliwa, kumpel na te okazje zorganizował inne tablice rejestracyjne które zamocowaliśmy na druciki jedne na dugie tak zeby po odjechaniu na bezpieczną odległość od stacji można było się ich szybko pozbyć i jak spierdalaliśmy ze stacji przednia rejestracja ta dodana jakimś cudem drucik po jednej stronie nie wytrzymał i okazało sie ze wisiała i tarła o asfalt a ostatecznie ją potem zgubiliśmy, nie wiem kiedy to się stało ale policja nie zapukala o to zeby zapłacić za te paliwo wiec domniemam ze dodatkowa tablica musiała sie oderwać zaraz po wyjechaniu na laczkach ze stacji, hmm głupi ma czasem szczęście :-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.