Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 366 / 109 / 0
Tworzę wątek bo ostatnio przypomniał mi się chyba najgłupszy i najbardziej niezdrowy drink jaki kiedykolwiek piłem, był to wymysł ludzi z mojego miasta rodzinnego , gdy ktoś miał mało kasy i chciał się najebać jak najmniejszą ilością , co zabawne drink ten kopał dużo bardziej niż zwykłe piwo.Drink nazywa się siekiera. Polegało to na tym , że wypijało się z pół piwa , a potem paliło szluga i ztrącało popiół do puszki z resztą piwa , a potem to wypijało. Z jakiegoś powodu kopało dużo mocniej , a i smak choć był tragiczny to spodziewałbym się gorszego niż jest faktycznie.
Dodawajcie tu pojebane pomysły na drinki
"Life pain always sexy"
  • 1277 / 323 / 12
Martwica mózgu, brain damage (jakoś tak to się nazywało, dokładnej nazwy nie pamietam), wlewa sie jakiś krem albo likier z sokiem do kieliszka i opadając na dno przypomina to ludzki mózg skąpany krwią. Dokładnego przepisu nie pamietam ale spoko shot, dobra opcja na halloween.

No i klasyk: bepower z biedry w mixie z amareną wypity z metalami przed jakimś koncertem. Dziwne, bo nawet bardzo dobrze wchodziło i smakowało %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4293 / 698 / 2117
Jak jeszcze byłem młodszy i eksperymentowałem to był szybki sposób na najebkę. Śmiało można by nazwać to drinkiem.

Plan był szybki i prosty. Z sąsiadem wpierw piliśmy 50-tkę bimbru, potem zapijaliśmy piwem (2-3 łyki). Inna wariacja tego, to 50-tka bimbru zapita 50-tką wódy, a potem 2-3 łyki piwa.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 617 / 0
Spirytus złagodzony mlekiem w drinku. ale to bardziej na shot, nie do sączenia.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12444 / 2419 / 0
Wódka Żytnia zmieszana z niewiadomego pochodzenia spirytusem i... wodą z rzeki, tak by wyszło +/- 40%. Obrzydliwe, ale osobom, którym powiedziano, że to to Finlandia smakowało.
  • 761 / 105 / 0
Żołądkowa gorzka. Ta bursztynowa. Po jednej imprezie kac 3 dni. A tak to Arizona ta za starych dobrych czasów. Ostatnie dwa łyki to tylko siarka pita. Ale się piło jak się miało 15 lat
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 133 / 0
Le patick 😂 (patykiem pisane) z colą
  • 32 / 14 / 0
spirytus dolewany do kawy, herbaty, kompotu, soku, kranówy i wszelkich zup jak babcia wychodziła, najdziwniej to smakowało z grochówką
  • 958 / 81 / 0
Alkaloidy tytoniu podawane doustnie to przepis na samobójstwo, hm...
Ja kolorowe alkohole to mam plan rozpracowywać póki co. Dobrze idzie mi w szkole recepturaxP
  • 56 / 6 / 0
Dokładnie że podawanie tytoniu do picia to jest mega głupie. U mnie najdziwniejszy drink jaki piłem no to wiadomo że GBL + Mountain Dew.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.