Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 88 / 7 / 0
Spirytus wymieszany z tą popłuczyną a'la cola z maka (wydawalo mi się że będzie gorszy ale jednak był średni) Amol z bepowerem (polski jagerbomb) kurwa, pierwszy łyk i zajebiście ale z każdym kolejnym było tylko gorzej, za czwartym chyba zwróciłem wszystko xd chociaż i tak nic nie przebije istnego kosiora którym jest alprazolam i imperator (piwo) 12% tu już nie ma żartów, pijesz i niby wszystko gra ale nie skończysz nawet piwa i budzisz się w Czechach z kaktusem w dupie bez butów
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1648 / 266 / 0
Piłem kiedyś często Żołądkową z mlekiem pół na pół, naprawdę smaczna i nie ma żadnych rewelacji żołądkowych.
  • 36 / 13 / 0
Haribo namoczone w spirytusie. Poezja smaku. Wino za jakieś 2 stówy butelka wzmacniane bimbrem (cóż, nie jestem koneserką wina, a coś z tym trzeba było zrobić).
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.