Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 400 / 0
obecnie:
-nikotyna
-kofeina
-mj(sporadycznie)
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
  • 18 / 7 / 0
1. amfetamina
2. alkohol nisko procentowy
2. kofeina/(kiedyś) THC
Uwaga! Użytkownik speedygonzales47 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 16 / 0
1. energy drinki
2. tabaka
3. tutaj zależy od okresu ale na przemian dyso, stimy, benzo, psycho, zioło
  • 7 / / 0
codziennie nikotyna
co 1-2 tygodnie kokaina
co 2-4 tygodnie metaamfetamina
  • 4482 / 712 / 2198
u mnie aktualnie:
- alkohol ( ale w małych/szczątkowych ilościach z doskoku)
- kofeina (w bardzo dużych ilościach)

i to na razie tyle, ale może się coś zmienić.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1537 / 396 / 13
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2392 / 663 / 0
1.alkohol
2.Pregabalina
3. feta/ oxykodon
  • 219 / 47 / 0
Moja stara miłość to GHB\GBL... a obecnie to wlatuje cały czas Kratom 😍
  • 1 / / 0
1. alkohol - w większym lub mniejszym stopniu ale przewija się w moim życiu praktycznie bez przerwy
2. różnorakie ketonowe stymulanty, nigdy nic mnie mocniej nie wciągnęło jak palenie apihp i nepa
3. mj - nie przepadam za baką od dawna ale jako nastolatek tyle przejarałem że możliwe że powinna być na drugim miejscu
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.