Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 399 / 0
obecnie:
-nikotyna
-kofeina
-mj(sporadycznie)
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
  • 18 / 7 / 0
1. amfetamina
2. alkohol nisko procentowy
2. kofeina/(kiedyś) THC
Uwaga! Użytkownik speedygonzales47 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 16 / 0
1. energy drinki
2. tabaka
3. tutaj zależy od okresu ale na przemian dyso, stimy, benzo, psycho, zioło
  • 5 / / 0
codziennie nikotyna
co 1-2 tygodnie kokaina
co 2-4 tygodnie metaamfetamina
  • 4145 / 679 / 2117
u mnie aktualnie:
- alkohol ( ale w małych/szczątkowych ilościach z doskoku)
- kofeina (w bardzo dużych ilościach)

i to na razie tyle, ale może się coś zmienić.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1200 / 300 / 12
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 648 / 0
1.alkohol
2.Pregabalina
3. feta/ oxykodon
  • 202 / 43 / 0
Moja stara miłość to GHB\GBL... a obecnie to wlatuje cały czas Kratom 😍
  • 1 / / 0
1. alkohol - w większym lub mniejszym stopniu ale przewija się w moim życiu praktycznie bez przerwy
2. różnorakie ketonowe stymulanty, nigdy nic mnie mocniej nie wciągnęło jak palenie apihp i nepa
3. mj - nie przepadam za baką od dawna ale jako nastolatek tyle przejarałem że możliwe że powinna być na drugim miejscu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.

Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.