Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Który z nieprzyjemnych symptomów najbardziej potrafi zepsuć fazę?
Paranoiczne myśli (wpisz jakie)
265
24%
Lęki (wpisz jakie)
159
14%
Uczucie zbyt silnego bicia serca
243
22%
Uczucie osłabienia
97
9%
Zmienione czucie ciała
62
6%
Zaburzenia widzenia
24
2%
Bóle (wpisz jakie)
33
3%
Problemy żołądkowe
53
5%
Subiektywne wrażenie zimna lub gorąca
54
5%
Wysuszenie błon śluzowych
118
11%

Liczba głosów: 1108

ODPOWIEDZ
  • 605 / 156 / 0
@wonszgrzybojad
Ja już miałem tak wysuszoną krtań od blantów, że się przestawiłem na bongo.
Teraz bardziej denerwują mnie suche oczy.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 33 / 3 / 0
Najczęściej to chyba pustynia w mordzie, walenie serca, uczucie duszności, suche oczy, no i oczywiście gastrówa xd Czasem się jeszcze zdarzały powiedzmy, że delikatne problemy z oddawaniem moczu - musiałem usiąść na desce i bardzo mocno się skupić, żeby się odlać. Paranoje, schizy czy lęki też się zdarzały, ale tylko przy szczególnych okolicznościach - mixy z innymi substancjami, przede wszystkim alko, czy o dziwo hydroksyzyna, zły nastrój przed spożyciem, mało przyjemne towarzystwo, czy chujowe miejsce do tripowania, ale to takie już podstawowe ABC ćpania.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.