Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
No raczej nie.
Przy amfetaminie MDPV to gówno ostateczne.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 255 / 7 / 0
ketonowe smyrniecie na godzinke nie zastapi amph, a ten MDPV to jakis konkretny crazy shit , wcale sie nie dziwie ,ze ludzie w usa po tym maja katastrofe w glowie
  • 290 / / 0
No strasznie poryte ;0 ale mnie tam pasuje ten profil działania...
przez całą noc spożyte oralnie jakies 200mg przy tym poleciało sporo wódy i browarków.VIXA JAK CHUJ JEDNYM SŁOWEM.
cały następny dzień dochodziłem do siebie(przy okazji zjadłem z 4mg etizolamu , strach pomyśleć co by było bez)
aczkolwiek nie zauważyłem problemów z sercem , jedynie wazoknstrykcja dokuczała no i lekkie pojebanie(psychoza?) Jak po tygodniu walenia fety.Niemniej jednak, polecam takie wyskoki z mdpv ;) Raz na jakiś czas , warto.Nawet spora euforia się pojawiła po którymś tam browarze i jakoś już po 100mg++

Nie słuchajcie dawek. To może być SKRAJNIE niebezpieczne - 69p
  • 87 / 3 / 0
NEB + niewielkie ilość etylofenidatu
  • 811 / 5 / 6
Nie wierze że przeglądam ten dział. Ale skoro już to N-etylobufedron/bufedron.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
MPA 60-100mg dajebardzo przyjemną motywacją i lekki wytrzał wiec polecam jako substytut.
Wszystkie uzależnienia oddalają nas od sukcesu.
  • 2334 / 9 / 0
3-FA - moim zdaniem do amfy temu trochę brakuje, ale nic lepszego raczej się nie znajdzie.
  • 197 / 2 / 0
Próbowałem ethcat, pentedron i 3mmc
i bardzo bardzo daleko im do amfetaminy
efekty są zupełnie niepodobne, nie polecam
nic te odczynniki nie dajeą - tylko wkurwienie ewentualnie jak ktoś zainteresowany.
  • 677 / 2 / 0
4-FMA moim zdaniem daje namiastke tego czyściutkiego wystrzelenia po fecie i robi sporą euforię, jednak to tylko zamiennik ;P
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
pentedron daje nawet spoko "euforię" i taką średnią stymulacje. Albo bufedron.
http://forum.otworzumysl.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.