Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 3 / 0
Dobra. Juz mnie chuj strzela po 2 dniu poszukiwan na necie roslin zawierajacych DMT i pora isc na latwizne. Mysle ze innym przy okazji przyda sie ten temat. Jaka wg. was roslina jest najbardziej oplacalna zeby ekstrahowac z niej DMT biorac pod uwage cene/wydajnosc ekstrakcji (ilosc otrzymanego po ekstrakcji dmt). Podajcie od razu najbardziej oplacalne linki bo juz nie mam sil szukac. %-D Z gory dzieki.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Właśnie! Po co szukać jak się ma od tego murzynów. Jest cały dział poświęcony ayahuasce. http://talk.hyperreal.info/viewforum.php?f=175
W tym temacie jestem zielony, ale w niej chyba jest DMT.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 7 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: MIody »
Szukalem juz i znalazlem tylko 1 opcje: http://www.cannapee.ch/ethnoshop/prodcat.html
A skoro ktos wie jaka jest najbardziej oplacalna roslina i moze mi podac link to czemu mialby tego nie zrobic? Nic nie traci a tylko zaoszczedzi moj czas i wysilek. ;p Ayahuasca to niestety nie jest to czego szukam. Chyba. %-D Bo z niej sie nie przeprowadza ekstrakcji DMT tylko sie ja spozywa.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
W takim razie zwracam honor i życzę powodzenia. ;-)
I don't do drugs. I am drugs.
  • 462 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
A może najpierw spróbuj z ayahuasca, w zasadzie i tak to dmt albo spalisz albo będziesz musiał zjeść z jakimś MAOi, czyli zrobisz ayahuasce ;) Może uznasz że nie jestto warte zabawy z ekstrakcją. Nie wiem jak to jest z opłacalnością tak pozyskiwanego dmt, ale sporo widziałem przepisów z użyciem mimosy. Tak czy siak pewnie syntetyczne wychodzi taniej :-)
  • 7 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: MIody »
Syntetyczne pewnie taniej wychodzi ale jest problem z dostepnoscia roznych odczynnikow. Zajmowalem sie w chuj chemia i wolabym je zsyntezowac niz eksrahowac. :D Ayahuasca mnie jakos nie przekonuje. Wole spalic... przyzwyczajenie. %-D Dostane gdzies w polsce mimose? Szukalem na roznych stronach ale chyba nie ma. Macie jakies sprawdzone zrodla? Jak tak to podrzuccie wtedy jakis link gdzie sie najbardziej oplaca. Najlepiej wieksze ilosci.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
DMT jest w polsce chłopaku nielegalne, mimosa zawiera dmt, mimosa jest w polsce nielegalna. Możesz dostać w polsce mimose, zamawiając przez komputer będący w polsce. Tak poza tym innej opcyji nie widzę :diabolic:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 4024 / 372 / 951
Oba wątki zdecydowanie do Magicznego Ogrodu, tak baj de uej.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 1294 / 230 / 0
Nieprzeczytany post autor: trydzyk »
Najwyższa zawartość DMT w znanych roślinach jest w mimozie (1%, wyjątkowych wypadkach nawet więcej). Esktrakcja banalna. Po szczegóły odsyłam tu: http://www.dmt-nexus.com/forum/

Mimoza jest w Polsce legalna, podobnie jak dopalacze. Ale że żyjemy w kraju totalitarnego reżimu, nie ma to znaczenia. Paragraf się znajdzie, taki czy inny...
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2009 przez trydzyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: OmeN1 »
Bardzo ważna akcja!!! :

http://www.ayahuasca.net.pl/ayahuasca_prawo.html

Czytać i pomagać!

Wiem, że jest to troszeczkę wyidealizowane ale DMT negatywnych skutków niema (o ile z nim nie przesadzimy!), a na początek jest to ważne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.