Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Witam jestem dość częstym użytkownikiem marihuany i mam pytanie otóż niedawno wylądowałem w szpitalu z powodu nadżerek żołądka i lekarze odradzają brania różnego rodzaju używek i mam pytanie czy będę mógł palić zioleczko ponieważ jakoś nie widzi mi się narazie rzucać palenia, a po paleniu mijają mi bóle żołądka. Nie spożywam niczego innego niż dobre ziółko, oczywiście będę się trzymać diety i nie będę jeść różnych śmieciowych rzeczy. Nie piję alkoholu i papierosów też nie palę chodzi mi tylko o grass [emoji1] [emoji1] dzięki za rady i pozdro[emoji111]
  • 370 / 103 / 16
Maryja nie powinna wplywac jako tako na twoje dolegliwosci, ale musisz trzymac sie na bacznosci, gdy wlaczy sie gastro. Jesli masz mozliwosc to polecam ziolko w jakiejkolwiek, oralnej formie. Olej, RSO czy nalewki maja niesamowity, dobroczynny wplyw na organizm. Wszelkie prozdrowotne skladniki sa przyjmowane w pelnej formie, w przeciwenstwie do palonego materialu, ktory traci wiekszosc dobra.

Tak btw, to dokladnie przeanalizuj swoja diete. Problemy gastryczne raczej nie biora sie same z siebie i na ogol wiaza sie z nie wlasciwa dieta.
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze ograniczenie nabialu, miesa i jakichkolwiek gazowanychz napojow ma korzystny wplyw na system.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.