Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 175 / 0
Jak w temacie, drażni mnie to, czy raczej drażnią mnie dźwięki po opiatach - nawet przy skromnej ilości decybeli czuję, jak moje ucho wewnętrzne całe się spina.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
Całkowita abstynencja albo większe dawki hehe
A tak poważnie to może byc to sprawka ciśnienia, bo np. przy pierwszych 2 czy 3 pierwszych iv z majki bolal mnie łeb i czułem piszczenie i nadwrażliwość w uszach i przy noddowaniu tego nie czułem i odkryłem czemu, bo przy kilkuminutowym pochylaniu głowy objawy znikały powoli, nie wiem czy zadziała ale możesz spróbować.
  • 65 / 11 / 0
Ja osobiście myślę że to trochę jak z drzemką. Mocne zgrzanie tak mnie wycisza i wprowadza w taką błogość jak podczas przysypiania po dwóch zarwanych nockach podczas którego tez dźwięki mnie wyrywają z "transu" i mocno irytują
"Dosis facit venenum"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.