Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 679 / / 0
jakoś nie liczę na pochwałe mojej głupoty
  • 78 / / 0
To może na zrozumienie? W takim razie rozumiem:) Ale bez sensu ryzykować uszkodzenie nerek dla fazy.
200mg poszło na raz czy dzieliłeś? Niektórzy walą naprawdę kosmiczne dawki, już 50 - 60mg powinno nieźle pozamiatać i pozostawić nodding niemal jak po opiatach, a ludzie biorą 200 - 300mg i jeszcze niektórym jest słabo. Może pojawił się chu**wy sort, nie dość że słabszy to bardziej szkodliwy.
Uwaga! Użytkownik _Dummy_ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 679 / / 0
właśnie mocniejszy, a dawki były podzielone po 70 po 3h 70 po 2h 60, było jakby mniej niż wcześniej ale przedtem dostałem chyba naprawdę porzadnego bonusa bo było duuuuużo, ale nie było po nim wogóle kłopotów z nerami
  • 3309 / 21 / 0
Assessments of methoxetamine's toxicity are limited to documented hospitalizations in the US[2] and UK[5] from its recreational use; further, these cases do not indicate whether methoxetamine use causes the bladder damage associated with chronic ketamine use, contrary to anecdotal reports stating that MXE is a "bladder-friendly" alternative to ketamine.[6]
http://en.wikipedia.org/wiki/MXE

@down: wiem, tak tylko przesyłam, bo jeszcze niedawno nie było o tym info.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 1 raz.
sqrt(666)
  • 78 / / 0
Artykuł z angielskiej wiki mówi tylko o pęcherzu, poza tym problemem może być dawka, ogólne informacje zazwyczaj dotyczą standardowych dawek a nie dwa czy trzy razy większych (chyba że się mylę).
Uwaga! Użytkownik _Dummy_ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3898 / 238 / 13
Trzeba pić dużo wody, jak do mefa/MDMA czy innych tego typu gówien. Nawet jeśli podczas tripu ci się nie chce to pij powoli cały czas szklaneczkę, ale pamiętać trzeba o elektrolitach w tej wodzie bo też można przegiąć.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 169 / 1 / 0
Stwierdzcie proszę, czym spowodowana moze byc zwiekszona wrazliwosc i pplaczliwosc bedac pod wplywem MXE/bedac na zjezdzie?
Przeplakalem pol dnia bo dowiedzialem sie zlapalem lufe z kartkowki dosyc waznego przedmiotu na obecnym semestrze :( dawka okolo 50mg, debiut z MXE. Z dysocjantami spore doswiadczenie-glownie DXM, takze ketamina. Nigdy nic podobnego nie wystapilo.
  • 3206 / 175 / 0
Tak czasem bywa na MXE. Zjazdu jako takiego nie ma, raczej byłeś nadal pod wpływem.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 1 / 0
Mam pytanie, chciałbym w najbliższym czasie przypakować 80-120mg tej Metoxy. Tu widzę czasami skrajne zdania są - że piękne i cudowne 'ala szałwia - oraz, że nic specjalnego. Więc: czy takie np. 100mg daje większe efekty wizualne niż 100mg hometa oralnie ? Chce pooglądać sobie coś. Ciekawszego niż, hometowe falowanie i wyginanie sie wszystkiego. + prawie brak CEVów.
  • 291 / 2 / 0
Mnie np. już 50mg bardzo dobrze porobiło a przy 100mg byłem w CYBERkosmosie,tak to sobie wtedy nazwałem. Totalna dysocjacja,nie wiedziałem po co żyję,kim jestem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.