Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Spark Master Tape - Propeica
Ritualz - Heat
Crystal Castles - Transgender (long trip)
IDEALNE na karę 5F-AMB
O właśnie, prawie zapomniałabym wam napisać o tym, że substancją w ciągu z jaką jestem w tej chwili jest 5F-AMB na stropniu : kara.
Dawajcie jakiś odzew to powrzucam jeszcze jakieś kawałki. Póki co praktycznie sam witch house leci, bo tylko Eso jest zainteresowany o tyle mocno tematem, że go odwiedza co jakiś czas.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
https://www.youtube.com/watch?v=ZQF3FRJqID0 ;D
https://www.youtube.com/watch?v=F7hRmwFyV-g
Section Grabuge - People Will Die
https://www.youtube.com/watch?v=C2JEZVomv7E
Hardcor4life :)
Cypress Hill - Throw Your Hands In the Air
Życie to najlepszy narkotyk...
Skrillexowa wersja też ładnie robi.
Damian Marley - Welcome To Jamrock (Skrillex Remix)
Albo mnie wyszukiwarka robi w ch*ja, albo faktycznie nie wstawiałam tylu kawałków, które ładnie robią.
Tutaj coś lżejszego z rapsów.
Cam'Ron - Killa Cam
Dubstep.
Excision & Datsik - Swagga
Chillstep (?)
The XX - Angels / J Δ Y E E M Remix
Niemiecka elektronika zawsze na propsie.
Modeselektor - Cash
Dubstep/Drum'n'bass (?) (propsuję mocno ścieżkę dźwiękową Watch Dogs)
Acrobot - Gods Of Fashion
Ten kawałek mnie robił od początków DXM, robi i teraz. Nie zrażajcie się okładką płyty w obrazie utworu. Gość tworzy świetną muzykę.
Electrohouse.
SebastiAn - Ross Ross Ross
Nie lubię tego kawałka w oryginale, ale propsy dla Phynxa, bo jego wersję lubię bardzo. Wychwycone z imprezy trapowej.
Trap.
Katy Perry - Dark Horse (PHYNX Trap Remix)
Klasyka tu nie było? No nie mogę.
Tekno.
Narkotek - Guigoo - Adieu
Psytrance.
Ajja - Tripmunch
Żeby łatwiej było znaleźć coś dla siebie to kursywą zapisałam gatunki muzyczne danych kawałków.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.